ΔΡΑΚΟΣ

ΕΤΗ: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, όσοι είστε γεννημένοι την χρονιά του Δράκου θα απολαύσετε ηρεμία και γαλήνη. Το 2019  θα είναι μια χρονιά που θα απολαμβάνετε την κάθε μέρα σας, καθώς και την ισορροπία στην συναισθηματική σας σχέση. Θα υπάρξουν πολλοί γάμοι για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς και η απόκτηση απογόνων! Είναι η χρονική στιγμή που θα συνδεθείτε με τον πιο τέλειο τρόπο με την συναισθηματική σας πλευρά. Θα είστε πιο επιλεκτικοί στις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές και θα προτιμάτε την ηρεμία του σπιτιού από εξόδους ή ταξίδια.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν και συνήθως οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας δεν σταματάτε ποτέ να σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα σας, η χρονιά αυτή αναμένετε να ακολουθήσει πιο ήπιους ρυθμούς, καθώς θα αφιερώσετε χρόνο να απολαύετε την καθημερινότητα σας και τις χαρές της ζωής. Το να μεταδώσετε γνώσεις και εμπειρίες ζωής θα αποτελέσει ξαφνικά ανάγκη σας. Αντίθετα με ότι συνηθίζετε, μέσα στο 2019 δεν αναμένεται να πάρετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα. Αντίθετα, θα τελειοποιήσετε και θα ολοκληρώσετε δράσεις που έχετε ξεκινήσει ήδη. Και θα υπάρξει η ανταμοιβή σας, όχι μόνο υλικής φύσης, αλλά και συναισθηματικής! Ίσως υπάρξουν προτάσεις να αναλάβετε θέσεις ευθύνης, αλλά για πρώτη φορά δεν θα αδράξετε την ευκαιρία, χωρίς να σκεφτείτε πρώτα εξονυχιστικά κάθε παράμετρο των νέων δεδομένων, χωρίς να πιέζεστε και κάτω από μια πρακτική προσέγγιση.

 

ΥΓΕΙΑ

Αν και εξωτερικά αποπνέετε φυσική δύναμη και αστείρευτη ενέργεια, όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Δράκου έχετε έντονη συναισθηματική φόρτιση και είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι στις αρνητικές ψυχικές ενέργειες. Μελαγχολία, διατροφικές διαταραχές και προβλήματα στο αναπνευστικό αναμένεται να σας επηρεάσουν φέτος. Η ανάγκη σας για μεγάλες ποσότητες τροφής αλλά και έντονη τρυφερότητα θα είναι εμφανής. Έχετε την ανάγκη να εκφράζεστε μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες και δημιουργικές δράσεις, καθώς η συναισθηματική σας ζωή είναι έντονη και αναζητά διεξόδους και τρόπους έκφρασης.

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…