Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2020

Τετάρτη 1.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και ταχτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Πέμπτη 2.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Μπορεί κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Η μέρα είναι περίεργη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Παρασκευή 3.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Να προσέχετε την υγεία σας σήμερα και να αποφύγετε μυστικές ενέργειες που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν αργότερα. Προσοχή επίσης στη διατροφή σας.

Σαββάτο 4.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται.

Κυριακή 5.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Η διαίσθηση σας μπορεί να είναι έντονη σήμερα σχετικά με την αισθηματική σας ζωή! Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.
Δευτέρα 6.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστεί σήμερα την βοήθεια ή την συμπαράσταση σας. Μην το απογοητεύσετε! Στην ανάγκη ανατρέψτε το πρόγραμμά σας.

Τρίτη 7.4.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα βοήθα στα ξεκαθαρίσματα και τους συμβιβασμούς, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Τετάρτη 8.4.2020 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Τα άστρα προκαλούν καθυστερήσεις και εμπόδια στον επαγγελματικό ή στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις! Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους τους τομείς.

Πέμπτη 9.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Φροντίστε τον εαυτό σας και μην αψηφάτε σημάδια αδιαθεσίας. Η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολεί με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό. Απλά φροντίστε το έγκαιρα για να ταλαιπωρηθείτε λιγότερο…

Παρασκευή 10.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Αρκετά δύσκολη η σημερινή μέρα… Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή ακόμα και για το παραμικρό σας βήμα. Μη δείχνετε ανοιχτά τις αντιθέσεις σας και μην παραμελείτε την υγεία σας.

Σαββάτο 11.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Τα πράγματα είναι καλύτερα, τουλάχιστον ως αναφορά συζητήσεις στον επαγγελματικό ή και στον αισθηματικό τομέα. Βαδίστε με προσοχή και μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις.

Κυριακή 12.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Προσοχή στα οικονομικά σας! Ο  εκνευρισμός σας είναι μεγάλος και υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε άσχημα με τον άνθρωπο που αγαπάτε.
Δευτέρα 13.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συμφωνίες που ενδέχεται να κλιθείτε να υπογράψετε σήμερα. Μην οδηγείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.

Τρίτη 14.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Μέχρι το μεσημέρι φροντίστε να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Νομικά και φορολογικά θέματα θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Τετάρτη 15.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα εκκρεμή ζητήματα με το δημόσιο, καθώς θα πρέπει σύντομα να τα διευθετήσετε. Μην τα παραμελείτε, γιατί αυτή η τακτική θα αποβεί σε βάρος σας.

Πέμπτη 16.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί ανασφάλεια και απογοήτευση. Ευτυχώς που από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα θα εξελιχτούν πιο ομαλά.
Παρασκευή 17.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Αν σας έλειψε η ψυχαγωγία, αναπληρώστε την σήμερα που η ατμόσφαιρα είναι κάπως πιο χαλαρή. Περάστε μια χαλαρή βραδιά με φιλικά πρόσωπα

Σαββάτο 18.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μη στεναχωρηθείτε αν δεν μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια συμφωνία ή μια συνάντηση. Μπορεί το σύμπαν να θέλει να σας προφυλάξει. Κάνετε υπομονή και μην απογοητεύεστε με τις καθυστερήσεις.

Κυριακή 19.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του σπιτιού προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό περιουσιακό σας ζήτημα. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Δευτέρα 20.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Θα διαπιστώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε. Μέχρι το απόγευμα πάντως η μέρα είναι λιγάκι δύσκολη και γεμάτη παγίδες.

Τρίτη 21.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Ορισμένα ξαφνικά προβλήματα στο σπίτι θα επηρεάσουν αρνητικά τα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα. Επιστρατεύστε την διπλωματία σας!
Τετάρτη 22.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Προσοχή στα οικονομικά σας , διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα.

Πέμπτη 23.4.2020 (Νέα Σελήνη στον Ταύρο)

Θα ήταν φοβερά επιζήμιο να θυμώσετε σήμερα. Γενικά η μέρα είναι εκρηκτική και εσείς ιδιαίτερα ευερέθιστοι. Προσοχή στην οδήγηση!!!

Παρασκευή 24.4.2020 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Οι κοινωνικές εμφανίσεις και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά.

Σαββάτο 25.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

(Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος μέχρι 4.10.2020)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί ταξίδια και αναπροσαρμογές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην απογοητεύεστε και αφιερώστε χρόνο στις κοινωνικές επαφές και την ψυχαγωγία σας.

Κυριακή 26.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ… Και στον επαγγελτικό τομέα οι καθυστερήσεις σας εξοργίζουν. Υπομονή και τα πράγματα θα στρώσουν.

Δευτέρα 27.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Η κακοκεφιά σας συνεχίζεται, παρόλο που οι άνθρωποι που αγαπάτε έχουν τη διάθεση να εκφράσουν τα αισθήματα τους απέναντι σας. Δώστε τους μια ευκαιρία!

Τρίτη 28.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Μην αντιδράτε σπασμωδικά. Η ένταση και η αρνητικότητα σας θα δημιουργήσει άσχημες καταστάσεις που θα καταλήξουν σε ρίξεις με το σύντροφο σας.
Τετάρτη 29.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Μια νέα γνωριμία θα εξελιχτεί με τον καιρό σε μοιραία σχέση. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα από το παρελθόν.

Πέμπτη 30.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα. Στην εργασία σας κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο! Με θετική αντιμετώπιση όλα θα πάνε καλά!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2023

Tετάρτη 01.03.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο– σε γέμιση) Για τους περισσότερους, η μέρα θα χαρα…