Ζυγός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – καριέρα

Με το ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής βρίσκεται ήδη σε ανάδρομη πορεία. Απελευθερωθείτε από ότι σας καταπίεζε μέχρι στιγμής και δείτε τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνετε πιο δημιουργικοί και αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν από τις 20 του μήνα και μετά,  για να καταφέρετε επιτέλους να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Τον μήνα αυτό θα κλιθείτε να πληρώσετε παλιά λάθη και τεράστια οικονομικά ανοίγματα και σπατάλες, ενώ θα φέρει καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν άμεσα τα οικονομικά σας. Ο Ερμής διέρχεται μέσα από τον 2ο οίκο σας (χρήματα από την εργασία και προσωπικούς πόρους) και προσφέρει μια  μοναδική ευκαιρία να επανεξετάσετε κινήσεις του παρελθόντος που σας οδήγησαν σε δεινή οικονομική κατάσταση και να αναλάβετε δράση για την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων. Σχηματίζει δε θετικές όψεις με τους Κρόνο και Ποσειδώνα, που σας βοηθούν να εκτιμήσετε με ρεαλιστικό τρόπο τα προσόντα σας και εάν κατακτήσατε όσα αξίζετε στην δουλειά. Μετά τις 27 Νοεμβρίου έχετε πολύ καλές πιθανότητες να επιτύχετε μια αύξηση στις αποδοχές σας, εάν κάνετε προσεκτικές διαπραγματεύσεις. Στις τις 20.11 ο Άρης εισέρχεται στον 2ο οίκο σας, οπότε οι συνεργασίες, οι συνεταιρισμοί και οι ομαδικές δράσεις είναι παραγωγικές, ακόμη και εάν μεταξύ 23 και 26.11 θα υπάρξει κάποια ένταση.

 

Αισθηματικά – κοινωνικά

 

Κάποια θέματα στον τομέα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο.  Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ανακαινίσετε το σπίτι σας, επιλέγοντας έπιπλα και συσκευές που θα ικανοποιούν πλήρως τα κριτήρια της αισθητικής σας. Τα άστρα θα επηρεάσουν ωστόσο  τις σχέσεις σας τον μήνα αυτό. Ο Άρης, κυβερνήτης του 7ου οίκου σας (σχέσεις και γάμος) φιλοξενείτε στο ζώδιο σας μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που θα φέρει παρανοήσεις και εντάσεις, ιδίως επάνω σε οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, διέρχεται μέχρι τις 26 Νοεμβρίου από τον οίκο της επικοινωνίας σας, μαζί με τον Δία, και σας προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε τα σωστά λεκτικά μέσα, τα ιδανικά επιχειρήματα και το κατάλληλο timing για να επικοινωνήσετε επί της ουσίας με το ταίρι σας και να βρείτε τις λύσεις που πρέπει στα προβλήματα που σας απασχολούν. Στους ελεύθερους, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν  με τον ανάδρομο Ερμή ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια άλυτες καταστάσεις για να επιλυθούν οριστικά. Ωστόσο, νέες γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας!  Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες, αλλά καλό θα ήταν να κάνετε προσεκτικές επιλογές, γιατί μπορεί να πλανηθείτε οικτρά, να επενδύσετε πρόωρα πολλά σε ένα πρόσωπο που δεν αξίζει και να συντριβείτε συναισθηματικά. Εκτός αυτού, υπάρχει και το ενδεχόμενο όλη αυτή η περιπέτεια να σας στοιχίσει και από οικονομικής άποψη αρκετά…

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…