Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου από την διέλευση του Ήλιου στον Κριό και καθιστά σαφές, ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Εάν είστε παντρεμένοι, προσπαθήστε να μην επιβάλετε τις απόψεις σας στο άλλο σας μισό. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα διαδραματίσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στον μήνα. Το ίδιο ισχύει και με τις σχέσεις με φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ταύρο και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ίσως να γίνουν περισσότερο εμφανείς το διάστημα αυτό κάποιες εμμονές που έχετε με ορισμένα ζητήματα, την πηγή των οποίων θα πρέπει να προσπαθήσετε να εντοπίσετε. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού μεταξύ 2 και 25 Απριλίου και στον 7ο οίκο σας και θα απαιτήσει από σας το διάστημα αυτό να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να αποφύγετε παραλήψεις και λάθη που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά. Οι ρυθμοί ζωής θα επιβραδύνουν και οι αποφάσεις θα κυοφορούνται για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να προετοιμάσετε τις μελλοντικές σας δράσεις ή για να ολοκληρώσετε ημιτελή έργα. Στα τέλη του μήνα που επιστρέφει και πάλι ο πλανήτης στην ορθή του φορά, η κατάσταση βελτιώνεται θεαματικά. Οικονομικά ο μήνας δεν θα είναι άσχημος, με δεδομένο ότι ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα εισέλθει στις 5 Απριλίου στον Κριό και θα σας χαρίσει σθένος και θα σας δώσει κίνητρα για να κυνηγήσετε το όνειρό σας. Επενδύσεις που πιθανόν να έχετε κάνει στο παρελθόν τώρα μπορούν να δώσουν καρπούς και να τονώσουν τα οικονομικά σας. Δεν συνιστάται να υποχωρείτε μπροστά στα εμπόδια, μια και οι δυσκολίες το διάστημα αυτό θα αποτελούν εφαλτήριο για ανάπτυξη και πρόοδο.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σας οίκο κατά το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου, καθώς θα διέρχεται το ζώδιο του Κριού. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, μια και ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκεστε  σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου. Μετά τις 29 Απριλίου εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και ενεργοποιεί τον 8ο ηλιακό σας οίκο. Θα σας ελκύουν το διάστημα που ακολουθεί άτομα μυστήρια ή που κρύβουν κάτι κάτω από την άνετη συμπεριφορά τους. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες.

 

Η Νέα Σελήνη-Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου θα αγγίξει τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Τις μέρες αυτές θα έρθετε αντιμέτωποι με ζητήματα σχέσεων, που δεν σας έχουν απασχολήσει ποτέ πριν. Προσπαθώντας να διατηρήσετε τις ισορροπίες και την αρμονία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, ίσως να κάνετε κάποιες αναπροσαρμογές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο.

 

Η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου στον Σκορπιό φωτίζει τον οικονομικό τομέα της ζωής σας. Μπορεί να αναζητήσετε μια πρόσθετη πηγή εισοδημάτων ή να ασχοληθείτε με πολύπλοκα ζητήματα οικονομικής φύσης προκειμένου να βρείτε βιώσιμες λύσεις. Θα πρέπει να δείτε την τρέχουσα κατάσταση από μια διαφορετική οπτική, εάν θέλετε να απεγκλωβιστείτε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 4, 8, 13, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 2, 6, 11, 29

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…