Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Μπορεί να αισθάνεστε το διάστημα αυτό ότι χάσατε τον προσανατολισμό σας ή ότι βρεθήκατε χωρίς να το καταλάβετε σε αδιέξοδο. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις δυσκολίες, αρκεί να ακούσετε με προσοχή τις συμβουλές πιο έμπειρων ανθρώπων. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα δικά σας προβλήματα και μην ανακατεύεστε σε ξένες υποθέσεις που δεν σας αφορούν. Ο Ήλιος θα βρίσκεται τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο, και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι η πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να συνάψετε το διάστημα αυτό μια πολλά υποσχόμενη καινούργια συνεργασία. Μετά τις 22 του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Ερμής θα κινείται μεταξύ 2 και 26 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 11ο οίκο σας, για να περάσει ακολούθως στην Παρθένο και στον 12ο οίκο. Μέσα στο μήνα θα υπάρχει έντονη επαγγελματική δράση και επικοινωνία, κάτι που θα σας ανοίξει καινούργιες πόρτες. Με κάποιους επιχειρηματικούς συνεργάτες αναμένεται να επεκτείνετε την συνεργασία σας, με άλλους όμως ίσως να διακόψετε κάθε επαφή. Ενδεχομένως να προσχωρήσετε σε μια ομάδα, με την οποία να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, και μέσα από την οποία να ανοίξουν καινούργιες  επαγγελματικές προοπτικές. Οι μισθωτοί του ζωδίου σας ίσως να λάβουν μια μεγάλη ανταμοιβή για τις προσπάθειες που κατέβαλαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που δεν είναι ωστόσο απαραίτητο να είναι οικονομικής φύσης. Συνιστάται μέσα στον Ιούλιο να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας και να αποφύγετε περιττά έξοδα. Και αν ξοδέψετε χρήματα πέρα από τις βασικές σας ανάγκες, φροντίστε τουλάχιστον οι δαπάνες αυτές να σας φέρουν χαρά και ικανοποίηση.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέχρι τις 11/07 το ζώδιο του Καρκίνου και τον 10ο ηλιακό σας οίκο, μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Μετά τις 11 Ιουλίου θα μετακινηθεί η Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 11ο ηλιακό σας οίκο και μπορεί να βρείτε οι αδέσμευτοι την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Όσο για τους δεσμευμένους, θα επιδιώξετε να καλλιεργήσετε κοινά με το ταίρι σας ενδιαφέροντα, ώστε να περνάτε περισσότερο δημιουργικό χρόνο μαζί.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου στον Καρκίνο μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές και μια μικρή αναστάτωση στην δουλειά. Νέα ζητήματα ενδέχεται να προκύψουν που θα χρειαστούν άμεση επίλυση. Θα σας δοθεί ωστόσο η ευκαιρία να κάνετε καλή εντύπωση σε άτομα επιρροής στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε. Η Νέα Σελήνη προσφέρει ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα, όπως είναι πιθανόν μια καινούργια δουλειά. Αλλαγές ίσως να υπάρξουν και στην προσωπική σας ζωή, όπως με την έλευση ενός παιδιού, με ένα διαζύγιο ή την έναρξη μιας καινούργιας σχέσης.

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου στον Αιγόκερω θα φέρει το κλείσιμο υποθέσεων και την λογική κατάληξη ζητημάτων που σας απασχολούσαν. Μπορεί να έχουν σχέση με συγγενικές σχέσεις ή με υποθέσεις μακρινών συγγενών. Ορισμένοι μεταξύ σας μπορεί να αλλάξετε τόπο διαμονής και άλλοι να ολοκληρώσετε με επιτυχία την ανέγερση της δικής σας κατοικίας. Δώστε ωστόσο προσοχή στο κοντινό σας περιβάλλον, γιατί κάποιο δικό σας άτομο μπορεί να σας χειραγωγεί.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 4, 8, 13, 23, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 2, 10, 20, 29

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…