Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να έχετε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Ο Ερμής θα διέρχεται το μεγαλύτερο διάστημα του Μαΐου τον 9ο οίκο σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και γυρίζει ανάδρομος μετά τις 10.05, για να επιστρέψει στα τέλη του μήνα στον 8ο οίκο σας. Ίσως το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι σας λείπουν γνώσεις και να επιστρέψετε στα θρανία, ενώ κάποιοι άλλοι ενδεχομένως να πραγματοποιήσουν ένα μακρινό ταξίδι. Νέες γνώσεις και εμπειρίες, ξωτικά μέρη και διαφορετικές κουλτούρες θα σας προσελκύουν. Στα δεύτερο μισό του μήνα θα συμβαίνουν αλλαγές που θα σας εκνευρίσουν, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και όλα θα πηγαίνουν ανάποδα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη μετακινείται στον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί και γάμος) στις αρχές Μαΐου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχουν την πιθανότητα να πραγματοποιήσουν μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσουν να δεσμευτούν με τα δεσμά του γάμου.

Η Πανσέληνος-Ολική Σεληνιακή Έκλειψη του Μαΐου, που πραγματοποιείται στις 16.05 στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να εγείρει ζητήματα σε σχέση με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Τα έξοδα σας θα πρέπει επίσης να περιοριστούν, ενώ δεν αποκλείονται έκτακτες δαπάνες. Η Νέα Σελήνη της 30.05 στους Διδύμους μπορεί να φέρει μια νέα εμπειρία που θα σας οδηγήσει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Λόγω κάποιου ερεθίσματος, ίσως να θέσετε νέα θεμέλια στην ζωή σας και να εγκαταλείψετε προκαταλήψεις και απαρχαιωμένες αντιλήψεις.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…