Ζυγός-Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Ζωδίων

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 7ος ΟΙΚΟΣ  
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΕΡΑΣ  
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ  
ΦΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ – ΑΡΣΕΝΙΚΗ  
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΚΡΟΝΟΣ  
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ ΑΡΗΣ  
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΝΕΥΡΑ, ΜΕΣΗ, ΝΕΦΡΟΥΣ, ΑΫΠΝΙΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ  
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  
ΧΡΩΜΑ ΡΟΖ, ΠΡΑΣΙΝΟ, ΓΑΛΑΖΙΟ  
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ  
ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΖΗΛΟΤΥΠΙΑ  
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΑΡΜΑ, ΔΙΑΒΟΛΟΣ  
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΟΠΑΛΙΝΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΚΙΤΡΙΝΗΣ, ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΣ  
ΜΕΤΑΛΛΟ ΧΑΛΚΟΣ  
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ  
ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ  
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΚΑΛΙΟ  

 

Με κυβερνήτη του την Αφροδίτη, ο Ζυγός κυβερνά τον Έβδομο Οίκο του Ζωδιακού Κύκλου.

 

Σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό, ο Ζυγός καταλαμβάνεται από τον Ήλιο από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Στον αστρικό ζωδιακό, ο αστερισμός καταλαμβάνεται κατά την περίοδο από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου. Το ζώδιο απέναντι από το Ζυγό είναι ο Κριός.

 

Μυθολογικά o Ζυγός σχετίζεται με τη Θεία Δίκη και με την Νέμεσις. Για τους Αιγύπτιους σήμαινε την κρίση των ψυχών ενώπιων του Άνουβι, όπου η καρδιά ζυγιζόταν, κι αν ήταν ελαφρύτερη ενός πτερού οδηγούνταν ενώπιον του Όσιρι. Αν ήταν βαρύτερη, καταστρεφόταν από την Αμμούτ. Αν το βάρος της καρδιάς εξισορροπούσε, τότε η ψυχή μετενσαρκωνόταν, ώστε να λάβει τα απαραίτητα γι’ αυτήν μαθήματα και να μπορέσει να εξελιχθεί.

 

Ο Ζυγός σαν ζώδιο κυβερνά την οσφυϊκή χώρα και τα νεφρά.

 

Εξωτερικά ο Ζυγός έχει ένα ευχάριστο πρόσωπο και παρουσιαστικό, είναι ένα άτομο με καλλιτεχνικές αναζητήσεις, ισορροπημένο, ερωτιάρικο, γοητευτικό και πρόσχαρο. Έχουν συχνά μια καλλιτεχνική προδιάθεση, είναι εξευγενισμένος, ρομαντικός, ιδεαλιστής, με μια ποιητική φύση. Θεωρείται άτομο ισορροπημένο, ευγενικό και πρόσχαρο, με ανεπτυγμένη την διπλωματία και με ροπή προς την υπεκφυγή, δίκαιο, συμπονετικό και διορατικό. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ο Ζυγός είναι ο φίλος που θα ζυγίσει τις καταστάσεις και θα σας βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης.

 

Ο Ζυγός παρουσιάζει εναλλαγές στη διάθεση του, είναι ανασφαλής και καθυστερεί να πάρει αποφάσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνει σημαντικές ευκαιρίες στη ζωή του. Είναι πάρα πολύ καλός διπλωμάτης, πρόσχαρος, δίκαιος, διαθέτει πολύ καλό γούστο, καλλιτεχνική φύση και περιποιείται πολύ τον εαυτό του. Προσπαθεί πάντα να είναι αντικειμενικός και εξετάζει αναλυτικά τις καταστάσεις, καθώς θέλει να είναι δίκαιος απέναντι σε όλους και σε όλα. Δεν του αρέσουν οι σκληρές δουλειές, λειτουργεί καλά σε χώρους που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, αφού χειρίζεται καλά το λόγο και έχει σωστά επιχειρήματα που μπορούν να πείσουν τους άλλους. Φροντίζει πάντα για την εικόνα του και προωθεί έξυπνα τα ταλέντα του, για να εισπράττει πάντα την αναγνώριση και τον θαυμασμό των άλλων.

 

Στα οικονομικά του ξοδεύει χρήματα για την γκαρνταρόμπα του, αφού πάντα ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας. Του αρέσει η καλοπέραση και όπου και αν πηγαίνει φροντίζει να υπάρχουν όλες οι ανέσεις που θέλει. Στα συναισθηματικά του είναι τρυφερός, ιδιαίτερα αγαπησιάρης με το ταίρι του, αφοσιωμένος σύντροφος, και σκοπός του είναι να κρατά πάντα τις ισορροπίες μέσα στη σχέση του. Τα όποια προβλήματα τα επιλύει με συζήτηση.

 

Ο Ζυγός αποτελεί ένα είδος γέφυρας μεταξύ της Παρθένου και του Σκορπιού, ένα πέρασμα από την διανοητικά προσανατολισμένη Παρθένο στον συναισθηματικά οριζόμενο Σκορπιό. Ισορροπεί τόσο στην διάνοια, όσο και στο συναίσθημα, χωρίς ιδιαίτερες παλινωδίες. Η αγάπη σπάνια έρχεται με την πρώτη ματιά γι αυτόν! Νιώθει έντονα την ανάγκη για επιβεβαίωση από τον περίγυρό του και θα τον προσελκύσει αρχικά ένα ωραίο πρόσωπο ή μια πολύ καλά οργανωμένη κοινωνική ζωή. Για να επισημοποιήσει μια σχέση με ένα γάμο, θα πρέπει να καλύπτεται τόσο συναισθηματικά, όσο και να τον βολεύει η σχέση αυτή. Κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου επιδεικνύει απίστευτη ανοχή, προκειμένου να μην διασαλέψει τα κεκτημένα του και τις ισορροπίες.

 

Στα μείων του καταγράφονται οι επιπόλαιες σχέσεις του, ο μαλθακός και αδρανής του χαρακτήρας, η αναποφασιστικότητα του και η τάση του να είναι εύπιστος.

 

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Χαρακτηριστικά ζωδίων - Μαγικές Δυνάμεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός-Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Ζωδίων

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 1ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΦΩΤΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ ΦΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ – …