Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

(Ποσειδώνας ορθόδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος από 25.04.21)

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα σας απορροφήσουν και νέες γνωριμίες μπορούν να απογειώσουν την κοινωνική αι αισθηματική σας ζωή. Ερωτικά, κάτι νέο εμφανίζεται. Ζήστε το, με ρεαλισμό και προφύλαξη, αν είναι απαραίτητο…

Πέμπτη 02.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Ο συντηρητισμός θα σας βοηθήσει ώστε να συνεχίσετε να οργανώνετε τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν στην ζωή σας, ώστε να νιώθετε μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Παρασκευή 03.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Συναρπαστικές περιπέτειες έρχονται στην επιφάνεια και φωτίζονται οι υψηλότεροι στόχοι σας. Με ρεαλισμό και αισιοδοξία, οργανώστε το πρόγραμμα σας.

Σάββατο 04.12.2021 (Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη)

Κατάλληλη μέρα για αλλαγές, για να περάσετε τις ιδέες σας και να υιοθετήσουν τις απόψεις σας. Απομακρυνθείτε και σκεφτείτε ξεκάθαρα και στην συνέχεια επιβληθείτε με τρόπο απόλυτο, εμπνέοντες σιγουριά.

Κυριακή 05.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα είναι εις βάρος σας.

Δευτέρα 06.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω– σε γέμιση)

Τίποτα δεν λύνεται από την μία στιγμή στην άλλη. Επίσης υπάρχουν και καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν, τουλάχιστον αυτή την χρονική στιγμή. Προσπαθήστε να αναπτυχθείτε στο υπάρχον περιβάλλον.

Τρίτη 07.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Οι καταστάσεις δεν βοηθούν την έκφραση σας και δεν αντικατοπτρίζουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Αντιμετωπίστε τα θέματα με λογική.

Τετάρτη 08.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ανέλπιστες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα θα φέρει η σημερινή μέρα. Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας επαγγελματική και κοινωνική άνοδο με επακόλουθη βελτίωση των οικονομικών σας .

Πέμπτη 09.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Με τη σημερινό πλανητικό σκηνικό θα φανείτε καταπιεστικοί στον σύντροφο σας ή σε κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Μην είστε τόσο απόλυτοι. Παρέα με φίλους μπορείτε να ξεχαστείτε από την υπερένταση της μέρας.

Παρασκευή 10.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Οι πλανητικές όψεις θα τονίσουν την μυστικοπάθεια σας, και οι γύρω σας θα πασχίζουν να καταλάβουν τα συναισθήματα σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για διαπραγματεύσεις, καθώς θα καταφέρετε με σχετική άνεση να πετύχετε θετικά αποτελέσματα.

Σάββατο 11.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσετε. Απ την άλλη όμως είστε δοσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και έχετε σκοπό να καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας.

Κυριακή 12.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας. Στα επαγγελματικά σας οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Θα μπορέσετε αυτές τις μέρες να κλείσετε συμφωνίες που κυνηγούσατε καιρό.
Δευτέρα 13.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Βγείτε με φίλους, αν σας δοθεί η ευκαιρία, ή καλέστε τους στο σπίτι και κάντε ένα μικρό πάρτι. Έχετε ανάγκη από μια εκτόνωση που θα σας χαλαρώσει και θα σας απομακρύνει από τις επαγγελματικές σκοτούρες.

Τρίτη 14.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Όσο και να πηγαίνετε κόντρα σε όσους σας δημιουργούν πρόβλημα δεν κερδίζετε κάτι. Κάποιες φορές καταφέρνουμε περισσότερα με ήπιους τρόπους και  διπλωματικά μέσα.

Τετάρτη 15.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Μην μπαίνετε σε πειρασμό να αντιπαρατεθείτε με άτομα τους περίγυρού σας. δώστε τόπο στην οργή, φροντίζοντας να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και απέναντι στις ευθύνες που έχετε αναλάβει.

Πέμπτη 16.12.2021 (Σελήνη στους Ταύρο – σε γέμιση)

Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει τάση να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος! Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, καλό θα είναι να το ξανασκεφτείτε πριν εμπλακείτε σε μια παράλληλη σχέση…

Παρασκευή 17.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Οι πιέσεις και οι απαιτήσεις της δουλειάς σας, σας κουράζουν. Βρείτε απάγκιο στις βόλτες, σε διαφορετικά περιβάλλοντα απ ότι συνηθίζατε μέχρι τώρα. Ίσως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για μια απόδραση με αγαπημένα πρόσωπα.

Σάββατο 18.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η μέρα χαρακτηρίζετε από τις ευνοϊκές. Δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Κυριακή 19.12.2021 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

(Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω – Ανάδρομη έως 29.01.22)

Να μιλάτε συχνά και να εξωτερικεύετε τα παράπονα σας και ότι σας απασχολεί σε κάποιο πρόσωπο που νιώθετε κοντά σας και σας καταλαβαίνει. Οι εκμυστηρεύσεις σας βοηθούν να ξεμπλοκάρετε συναισθηματικά και να δείτε πιο καθαρά τις καταστάσεις.

Δευτέρα 20.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Βάλτε σε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να σας αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σας είναι οι κατάλληλες. Μην βιάζεστε στις επιλογές σας. Προσέχετε ποιους βάζετε στην ζωή σας, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά να το μετανιώσετε.

Τρίτη 21.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Εργασιομανία και σήμερα!!! Ακόμα και αν δεν εργάζεστε, θα έχετε δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι. Σίγουρα είστε πολύ κουρασμένοι, αλλά η δημιουργική σας έμπνευση, δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε.
Τετάρτη 22.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή το σύντροφο της ψυχής σας. Νιώθουν παραμελημένοι αλλά κι εσείς στέρηση από την απουσία τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και χαρίστε τους την αγάπη σας.

Πέμπτη 23.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας, υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε από το μέτρο, μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε

Παρασκευή 24.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η σημερινή μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν βόμβα!!! Μέσα σας θα πνίγεστε και στους άλλους θα δείχνετε μια διάλυση σχέσεων ή το τέλος ενός δεσμού ή δυσαρέσκεια για μια συνεργασία.

Σάββατο 25.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η φαντασία σας ανεπτυγμένη σήμερα, σας κάνει ονειροπόλους. Μπορείτε να μην λέτε πολλά και να κρατήσετε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους άλλους να μαντεύουν και θα τους οδηγήσετε σε όμορφα αποτελέσματα.
Κυριακή 26.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Συζητήστε τα νέα σας σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κλείστε νέες συμφωνίες. Οι κοινωνικές επαφές θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, ενώ η προοπτική μια απόδρασης ή ενός ταξιδιού θα σας τονώσει!

Δευτέρα 27.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό– σε χάση)

Το σημερινό πλανητικό σύστημα και τα άστρα προβλέπουν συγκρούσεις, ένταση και αρνητικό, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Θα υπάρξει τάση για φιλανθρωπικές πράξεις και προσφορά αγαθών υπηρεσιών.

Τρίτη 28.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μέρα που κρύβει ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις, κυρίως ως προς την άποψη πού έχετε εσείς για τους άλλους και ειδικά για τον ερωτικό σας σύντροφο. Μέρα που θα προσπαθήσετε να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο. Καλύτερα φερθείτε με ειλικρίνεια.
Τετάρτη 29.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Δυσκολία με τα οικονομικά σας, τα χρήματα που περιμένατε δεν θα έρθουν τελικά. Υπομονή και μην το βάζετε κάτω. Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει, και να  το μετανιώσετε στο μέλλον.

Πέμπτη 30.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Κάντε πράγματα μόνο για σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να αποκλείσετε εντελώς τους άλλους που τελευταία σας φορτίζουν υπερβολικά. Με εκκεντρικότητα και πείσμα αντιμετωπίζετε σήμερα τις προκλήσεις της ημέρας, αλλά στο τέλος αυτής της μέρας ίσως να μην είστε νικητές…

Παρασκευή 31.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Αν είστε σήμερα πιο συνεργάσιμοι με εκείνους που συχνά διαφωνείτε, θα έχετε αρκετές επιτυχίες μελλοντικά. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δε θα σας λείπει…

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2023

Δευτέρα 01.05.2023 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση) Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο–Ανάδρ…