ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ

Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας! Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, αν θέλετε να έχετε μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσάς, για να πετύχετε όσα θέλετε. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί, μια και έχετε ξοδέψει αρκετά. Θα πρέπει να περιορίσετε τις δαπάνες σας, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε πικρά. Προς το τέλος του μήνα τα άστρα θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας, τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε όμως να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στο φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο. Προς τα τέλη του μήνα θα ισορροπήσετε αρκετά με κοινωνικές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική σας εξέλιξη, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Κάντε λιγάκι υπομονή, διότι είστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Ερμή (έως τις 19/8) αποφύγετε να είστε δεικτικοί ή επικριτικοί προς τον σύντροφο ή τα παιδιά σας, γιατί θα προκύψουν μεγάλης έκτασης προβλήματα και με αρκετή ένταση, κάτι που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε. Δεν είναι επίσης μια καλή περίοδος να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση. Είναι ιδανικές μέρες όμως να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, ερωτικές ή φιλικές και να προχωρήσετε σε δράση. Για τους δεσμευμένους, το πλανητικό σκηνικό προς τα μέσα του μήνα δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες να χειριστείτε συναισθηματικής φύσης θέματα με όπλο σας την ειλικρίνεια και να έχετε θεαματικά αποτελέσματα. Οι εντάσεις και τα προβλήματα θα παραμεριστούν και στην σχέση σας θα επανέλθει η ηρεμία και η αγάπη.

Μετά τα μέσα του μήνα οι πλανητικές όψεις βοηθούν τους αδέσμευτους να κάνουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους που θα τους συναρπάσουν. Περάστε καλά, διασκεδάστε, χαρείτε τις πρόσκαιρες ερωτικές σας περιπέτειες, εάν αποφασίσετε να κάνετε όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσετε μια νέα σταθερή σχέση, φροντίστε να είστε σίγουροι για το ποιόν του ανθρώπου που πρόκειται να βάλετε στην ζωή σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…