ΛΕΩΝ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο μήνας αυτός, αγαπητοί Λέοντες, χαρακτηρίζεται από αρκετή κούραση, πολύ στρες αλλά και σχετικά περιορισμένη αποτελεσματικότητα στα επαγγελματικά σας. Τα τέλη του μήνα όμως το πλανητικό σκηνικό σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας και πιο ελπιδοφόρας περιόδου για τον τομέα της καριέρας σας. Σας δίνονται ευκαιρίες να φανούν τα ταλέντα σας και αυτό είναι κάτι που τονώνει την αυτοπεποίθηση σας. Ο δυναμισμός σας, η ευστροφία σας και η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας θα λάμψουν και θα αποτελέσουν τα ατού σας για αυτό που πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα. Την περίοδο αυτή ευνοείται η ομαδική δουλειά, μέσα από την οποία θα διαπρέψετε με τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Ο μήνας αυτός ωστόσο δεν είναι κατάλληλος για νέα ξεκινήματα, καινούργιες συνεργασίες ή υπογραφή συμβολαίων και συμφωνιών! Καλύτερα θα ήταν να επενδύσετε στα ήδη υπάρχοντα και στην ανάπτυξη τους, παρά να ρισκάρετε σε κάτι εντελώς καινούργιο. Στον οικονομικό τομέα προσέξτε να μην αναλάβετε ρίσκα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η σχέση σας φαίνεται να πλέει σε ήρεμα νερά αυτό το μήνα, φίλοι Λέοντες, χωρίς εξάρσεις και απρόβλεπτα. Το πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να εξελίξετε και να εμβαθύνετε την σχέση σας ή να εξελιχθείτε σαν άτομο μέσα από αυτή. Μπορείτε να ανοίξετε τους πνευματικούς ή ψυχικούς σας ορίζοντες, να ενδιαφερθείτε ή να εμβαθύνετε σε πνευματικά ή καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Δεν είναι όμως όλα ρόδινα… Μια σκιά φαίνεται να δημιουργείται στην σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό σας, που μπορεί να οφείλεται σε κάτι παροδικό…

Οι ελεύθεροι θα απολαύσουν την προσφορά επίδοξων μνηστήρων στον υπέρτατο βαθμό! Ίσως και να έρθουν σε επαφή με άτομο που ζει στο εξωτερικό και γοητευτούν από την παρουσία του. Εκείνο που θα πρέπει να προσεχτεί τον μήνα αυτό είναι η φυσική σας κατάσταση, μια και το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα είναι πεσμένο και είστε επιρρεπείς σε μολύνσεις.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά  Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Ιουνίου θα φωτίζει ο Ήλιος …