Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Από την θέση του αυτή θα σας κάνει ο Ήλιος λίγο πιο ριψοκίνδυνους, διαχειριζόμενοι ορισμένες δύσκολες καταστάσεις με επιτυχία. Τα ρίσκα όμως θα πρέπει να είναι καλά υπολογισμένα, ώστε να μην κινδυνεύσετε να χάσετε κάποια κεκτημένα σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου περνάει ο Ήλιος στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στην δουλειά σας επικεντρώνετε την προσοχή σας στην λεπτομέρεια και αναζητάτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Πρόκειται για έναν πολυάσχολο μήνα, κατά την διάρκεια του οποίου θα αισθανθείτε ίσως να σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, θα είναι ανάδρομος μεταξύ  2 και 25 Απριλίου στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην λήψη σημαντικών αποφάσεων. Εάν η εργασία σας έχει σχέση με λογιστικά, σύνταξη εγγράφων και υπολογισμούς, θα απαιτηθεί πολύ μεγάλη προσοχή για να μην γίνουν σημαντικά λάθη. Η θέση αυτή του Ερμή είναι ωστόσο κατάλληλη να ολοκληρώσετε ημιτελή έργα ή να αναπροσαρμόσετε τις στρατηγικές σας. Οικονομικά ο μήνας δεν θα είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρος, λόγω κυρίως του γεγονότος ότι θα είστε αρκετά ράθυμοι και δεν θα μπορείτε να πάρετε εύκολα αποφάσεις. Υπάρχει ωστόσο ένα τετραήμερο μέσα στον μήνα που σας ευνοεί ιδιαίτερα, μεταξύ 18 και 22 Απριλίου, κατά το οποίο δεν θα πρέπει να αφήσετε να πάει χαμένη καμία ευκαιρία.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη θα διέρχεται το μεγαλύτερο τμήμα του Απριλίου το ζώδιο του Κριού και τον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες. Στις 29 Απριλίου περνάει η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σας οίκο και από την θέση της αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο.

 

Η Νέα Σελήνη-Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου θα αποτελέσει για σας μια πολύ καλή ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Φροντίστε να ελέγξετε εάν έχουν πληρωθεί οι λογαριασμοί σας, εάν έχουν αποπληρωθεί τα χρέη ή μήπως έχετε παραλείψει να πληρώσετε κάτι σημαντικό. Πέραν των οικονομικών σας, η έκλειψη μπορεί να φέρει επιθετικότητα και εκνευρισμό, γι’ αυτό θα ήταν καλό να φροντίσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας.

 

Η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου στον Σκορπιό θα προσφέρει ευκαιρίες να επιλυθούν διαφορές ή τυχόν συγκρουσιακές καταστάσεις. Σημαντικά γεγονότα ή συζητήσεις θα συμβούν στην προσωπική σας ζωή και κάποια άτομα μπορεί να φύγουν οριστικά από την ζωή σας. Τα αρνητικά συναισθήματα που θα υπάρξουν μπορούν ωστόσο να επηρεάσουν την ευημερία σας ή σημαντικά σχέδια που έχετε σε εξέλιξη, εάν δεν καταφέρετε να τα ελέγξετε. Κάποιες πληροφορίες ίσως να επηρεάσουν το μέλλον σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 1, 5, 9, 20, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 3, 7, 18, 26

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…