Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Στις 20 Απριλίου περνάει ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό σας οίκο και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στις επαφές σας θα είστε πολύ πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί και θα είστε πολύ πιο έτοιμοι να ακούσετε και να κατανοήσετε τις θέσεις και απόψεις των συνομιλητών σας. Ο Ερμής βρίσκεται επίσης στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας μετά τις 3 Απριλίου. Οι αλλαγές ή οι προτάσεις που θα υπάρξουν την περίοδο αυτή ίσως να μην σας φαίνονται ιδιαίτερα βιώσιμες, οπότε θα χρειαστούν προσεκτικοί χειρισμοί. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε δε μετά τις 21.04, που ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και τα προβλήματα μπορεί να πολλαπλασιαστούν.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη διέρχεται μέχρι τις 11 Απριλίου τον 9ο ηλιακό οίκο και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια. Μετά τις 11 Απριλίου μετακινείται η Αφροδίτη στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας και  το ενδιαφέρον σας τρέφεται σε ζητήματα καριέρας. Κατά την διάρκεια της διέλευσης αυτής μπορεί να ξεκινήσουν σχέσεις μέσα στο εργασιακό περιβάλλον ή με άτομα που θα μπορούσαν να σας προωθήσουν επαγγελματικά.

 

Η Πανσέληνος στον Ζυγό της 6 Απριλίου σας επηρεάζει στον τομέα των οικονομικών. Κάποιοι από σας θα πάρουν πίσω κάποια χρήματα που δάνεισαν, ενώ άλλοι ίσως να λάβουν μια αύξηση μισθού ή ένα μπόνους από την δουλειά τους. Επίσης, μια νέα πηγή εισοδημάτων ίσως να βρεθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να κάνετε προσεκτική διαχείριση των χρημάτων σας.

Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό ενεργοποιεί τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και συνιστά να λύσετε μέσα από ειλικρινή συνεννόηση τα προβλήματα στην σχέση σας. Οι σχέσεις σας μπορούν να βελτιωθούν θεαματικά, μόνο όμως εάν αποφασίσετε να αλλάξετε εσείς οι ίδιοι. Διαφορετικά σας περιμένουν μεγάλες απογοητεύσεις.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 4, 13, 17, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  11, 15, 19, 28

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…