ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Τα επαγγελματικά σας, φίλοι Σκορπιοί, θα είναι εξαιρετικά! Καιρό τώρα προγραμματίζατε και κάνατε σχέδια επί χάρτου για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον τομέα της καριέρας σας. Μετά τις 10 Φεβρουαρίου και οι ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν να προχωρήσετε στην πράξη, και την ενέργεια θα έχετε να παλέψετε όσο θα χρειαστεί για να πετύχετε. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην πάρετε αλόγιστα ρίσκα, μια και οι καιροί είναι δύσκολοι. Κύριο μέλημα των πρωτοβουλιών και των δράσεων σας, με τον Άρη στον τομέα των οικονομικών σας, είναι να αυξήσετε το εισόδημα σας, αποφύγετε όμως πάση θυσία κερδοσκοπικές  κινήσεις και τυχερά παιχνίδια. Στην περίπτωση αυτή το αποτέλεσμα θα είναι δυσανάλογα βαρύ… Η ηλιακή έκλειψη μπορεί να φέρει απροσδόκητα γεγονότα σχετικά με το σπίτι ή γενικά την ιδιοκτησία και την ακίνητη περιουσία σας.

Από οικονομικής άποψης τα πράγματα βρίσκονται σε ισορροπία αυτή την στιγμή και αναμένεται να έρθει μέσα στο μήνα, μαζί με την επαγγελματική σας άνοδο και μια σημαντικά μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Αυτή την περίοδο μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια για μερικά ψώνια που θα σας επιτρέψουν να εναρμονίσετε την ανεβασμένη σας ψυχολογία με μια ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Οι επαγγελματικές σας επιτυχίες και η θετική αύρα σας θα έχει ευεργετική επίδραση και στην σχέση σας τον Φεβρουάριο! Η ηρεμία και η ρομαντική διάθεση που θα επικρατεί θα βοηθήσει να βρείτε νέες ισορροπίες στην σχέση, εμβαθύνοντας και φτάνοντας σε πρωτόγνωρα για σας επίπεδα αλληλοκατανόησης και ψυχικής επαφής. Ο Δίας, ο κυβερνήτης του σπιτιού του ερωτισμού σας, βρίσκεται στο ζώδιο σας, ενώ η Αφροδίτη στον σπίτι του ζευγαριού! Είναι ένας εξαιρετικός μήνας, αισθησιακός, που θα δώσει μεγάλη συναισθηματική εκπλήρωση και θα φέρει το αίσθημα της ευτυχίας στο ζευγάρι! Ίσως μέσα στο κλίμα αυτό της ευφορίας να αποφασίσετε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο στην σχέση σας, με ένα γάμο ή την απόκτηση ενός παιδιού.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου είστε ιδιαίτερα κοινωνική την περίοδο αυτή και ο δυναμισμός σας καθώς και η θετική στάση ζωής θα λειτουργήσουν σαν μαγνήτης στους γύρω σας. Απολαύστε την προσοχή, χαρείτε τις γνωριμίες και διασκεδάστε, γιατί αρκετά ταλαιπωρηθήκατε τους τελευταίους μήνες.  Ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά, χαρίζοντας στον εαυτό σας την πολυτέλεια ενός shopping therapy, ενός spa ή μιας απόδρασης με φίλους…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στον…