Σκορπιός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Με το πέρασμα του Ήλιου, ο κυβερνήτης της καριέρας του ζωδίου σας, θα διέρχεται από τον 9ο οίκο (στον τομέα της φιλοσοφίας και των ταξιδιών) οι όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος καθ όλη τη διάρκεια του μήνα είναι αρμονικές για το ζώδιο σας και στηρίζουν την επικοινωνία, τις διαπραγματεύσεις και την σύναψη συμβάσεων. Οι συνεργασίες είναι πολύ σημαντικές για την μελλοντική επαγγελματική σας επιβίωση, οπότε μη χάνετε ευκαιρίες να σχηματίσετε συνεταιρισμούς ή να συμμετάσχετε σε ομαδικά έργα. Η θέση του Άρη στον 5ο οίκο σας, αυτόν της δημιουργικότητας, με συνέπεια να έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας, αναδεικνύοντας το ταλέντο ή τις δεξιότητες σας, και να κατακτήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας ή να βρείτε μια καινούργια πηγή εισοδημάτων.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, με τον Κρόνο και τον Δία σε ανάδρομη κίνηση, θα πρέπει να περιμένετε κάποιες καθυστερήσεις στις εισπράξεις σας. Είναι όμως μια πολύ καλή περίοδος να επαναδιαπραγματευθείτε το μισθό σας ή μια σύμβαση που έχετε υπογράψει παλαιότερα, έχετε όμως υπόψη σας ότι μέχρι το φθινόπωρο τα εισοδήματα σας θα είναι μειωμένα, ότι και να κάνετε.

Στις αισθηματικές σας σχέσεις, η Αφροδίτη προσφέρει αυτόν τον μήνα ευκαιρίες για επαναπροσέγγιση των συντρόφων και την αποκατάσταση μιας βαθύτερης επικοινωνίας στην σχέση. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη μπορεί να επανέλθει, αν και ζητήματα απιστίας του παρελθόντος ίσως να θολώσουν για λίγο καιρό το τοπίο. Είναι όμως μια μοναδική ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα για τα καλά.

Ως προς τους ελεύθερους, υπάρχει η πιθανότητα να επανέλθουν πρόσωπα του παρελθόντος στην ζωή σας, διεκδικώντας επανασύνδεση. Λόγω όμως των τετραγώνων που σχηματίζει η Αφροδίτη με το Ποσειδώνα προς το τέλος του μήνα 25.7 δεν θα ήταν σοφό να ενδώσετε, γιατί θα ταλαιπωρηθείτε ψυχικά άδικα. Τα τετράγωνα επίσης αυτά μπορεί να οδηγήσουν κάποιους από εσάς σε συναισθηματική εμπλοκή με άτομα ήδη δεσμευμένα. Γύρω στις 28 του μήνα υπάρχει έντονη η πιθανότητα, μια φιλική σχέση να πάρει μια ερωτική τροπή και να ανθίσει με τον καιρό μια ιστορία αγάπης που θα αλλάξει την αισθηματική σας ζωή.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…