Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Για σας είναι ο Ιούλιος ένας μήνας αποκαλύψεων, καθώς θα φτάσουν στα χέρια σας σημαντικές πληροφορίες που θα ρίξουν φως σε ορισμένα σκοτεινά ζητήματα που σας αφορούν. Η επιθυμία να φτάσετε στο βάθος της αλήθειας υπόσχεται να φέρει σημαντικά οφέλη από την γνώση που θα αποκτήσετε. Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Καρκίνο και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα έχετε πολλές νέες ιδέες και ευκαιρίες να διευρύνετε με κάποιο τρόπο τους ορίζοντες σας και να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Μερικοί ίσως να ξεκινήσετε να μαθαίνετε μια ξένη γλώσσα, άλλοι ενδεχομένως να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι αναψυχής, ίσως και να γνωρίσετε ένα άτομο από μακριά που θα σας ενθουσιάσει. Στις προσωπικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Ο μήνας είναι αρκετά έντονος και οι ευκαιρίες για προώθηση της δουλειάς σας πολλές. Ο Ερμής θα κινείται μεταξύ 2 και 26 Ιουλίου στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας από τον Λέοντα, για να περάσει τις τελευταίες μέρες του μήνα στην Παρθένο και στον 11ο οίκο. Από την θέση αυτή σας κάνει πολύ πιο επίμονους και σίγουρους σε επαγγελματικά ζητήματα. Νέες ιδέες μπορούν να φέρουν μια αλματώδη εξέλιξη στην καριέρα σας. Όλα θα εξαρτηθούν όμως από τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε και κατά πόσο θα είναι η προσέγγιση σας σοβαρή και προσεκτικά μελετημένη. Είναι όμως ένας εξαιρετικός μήνας για σας να ξεπεράσετε δυσκολίες και να εξαλείψετε τον ανταγωνισμό. Καινούργια συμβόλαια και συμφωνίες συνεργασίας μπορούν να αυξήσουν την κερδοφορία σας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τα οικονομικά σας μέσα στον μήνα. Διπλοτσεκάρετε τις αποδείξεις σας, ελέγξτε προσεκτικά όσα έγγραφα έχουν σχέση με χρήματα και μην εμπιστεύεστε τυφλά συνεργάτες ή συνεταίρους. Η ανάγκη σας για διεξοδικό έλεγχο μπορεί μεν να φέρει καθυστερήσεις, αλλά θα σας σώσει από μεγάλους κινδύνους στο μέλλον.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη διέρχεται μέσα στον Ιούλιο το ζώδιο του Καρκίνου και τον 9ο ηλιακό οίκο, και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια. Μετά τις 11 του μήνα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και ενεργοποιεί τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Η προσοχή σας θα είναι πλέον στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου στον Καρκίνο μπορεί να φέρει για κάποιους ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για ένα μακρινό ταξίδι. Η στάση σας επίσης απέναντι σε σημαντικά ζητήματα φαίνεται να αλλάζει και να γίνεστε πιο ανεκτικοί. Ορισμένοι μπορεί να ξεκινήσουν να παρακολουθούν μαθήματα προχωρημένης κατάρτισης ή να αποφασίσουν να σπουδάσουν κάτι καινούργιο.

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει πολλές μετακινήσεις ή σύντομα επαγγελματικά ταξίδια. Η επικοινωνία με φίλους γίνεται πιο πυκνή το διάστημα αυτό και συγκρούσεις που μπορεί να προϋπήρχαν, μπορούν τώρα να ξεπεραστούν και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Προσοχή θα χρειαστεί ωστόσο στην δουλειά σας, γιατί ένα μεγάλο λάθος που θα κάνετε θα σας φέρει σε τροχιά σύγκρουσης με την διοίκηση ή με σημαντικούς συνεργάτες.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 1, 5, 11, 16, 24 

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο:  3, 7, 14, 31

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…