ΤΑΥΡΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας δημιουργείτε τις ευνοϊκές συνθήκες που έχετε ανάγκη για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο έντονος συναισθηματισμός και η επίδραση της οικογένειας θα είναι καταλυτικές σήμερα! Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους.

ΤΡΙΤΗ 3.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα θέματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Αυτό ωστόσο μπορεί να είναι και το αδύνατο σας σημείο σε επίπεδο συνεργασιών ή προσωπικών σχέσεων.

ΠΕΜΠΤΗ 5.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, είναι καλός οιωνός και θα σας δώσει πράγματι τύχη και μια ξεχωριστή μέρα. Προσέξτε όμως τη δίαιτά σας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές δραστηριότητες. Η προσοχή σας στις λεπτομέρειες είναι ξεχωριστή και εξαιρετικά χρήσιμη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η δυσκολία στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ζητήσετε βοήθεια των άλλων, όταν την χρειάζεστε, φαίνεται στις σημερινές σας δραστηριότητες και δοσοληψίες.

ΔΕΥΤΕΡΑ  9.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις έχει η μέρα σας!  Χρειάζεται όμως προσοχή και καλή οργάνωση για να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες και εμπόδια.

ΤΡΙΤΗ 10.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 8/3/2018

Στις οικονομικές σας δοσοληψίες, καθώς και στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να έχετε τεταμένη την προσοχή σας. Από την άλλη όμως σας περιμένει μια ευχάριστη βραδιά με φιλικά πρόσωπα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο.

ΠΕΜΠΤΗ 12.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παρουσιάζεται εξαιρετική δραστηριότητα σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, θαλάσσιων ή μακρινών ταξιδιών. Δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσετε σε θέματα προσωπικών σχέσεων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.7.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 20Ο41 ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Γι αυτό να προσέχετε την επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας άτομα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέματα νομικής φύσης μπορούν να διευθετηθούν σήμερα, αλλά προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τύχη σας ευνοεί σήμερα, χρειάζεται όμως προσθετική και μεθοδική οργάνωση των πλάνων σας για να πετύχετε όσα επιδιώκετε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ψυχρότητα από μέρους σας και ίσως οι υπερβολικές σας απαιτήσεις, αφήνουν ανεκπλήρωτες τις ερωτικές ή επαγγελματικές σας επιθυμίες. Δυσκολίες παρατηρούνται επίσης σε οικονομικά θέματα.

ΤΡΙΤΗ 17.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πρέπει να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία. Θετικά η μέρα σας για τους τομείς των οικονομικών, της εργασίας και της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια κινητικότητα θα παρουσιαστεί σήμερα σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται να προχωρούν, λόγω των πολλών δυσκολιών. Δείξτε προσοχή και υπομονή.

ΠΕΜΠΤΗ 19.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αισιοδοξία δίνει νόημα στο σήμερα και είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν στους τομείς των οικονομικών ή στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές. Καθόλου παράξενο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού και των κληρονομιών σήμερα, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Μην αμελείτε να προσέξετε τις λεπτομέρειες!

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονη η διάθεση ανταγωνισμού και πολεμικής σήμερα!! Αποφύγετε την ξεροκεφαλιά στις αποφάσεις σας, ιδίως εάν σχετίζονται με θέματα σπιτιού ή καριέρας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με τη μαχητικότητα που σας διακρίνει, αλλά και την υπομονή και υπομονή, εύκολα θα φθάσετε στο στόχο και την αναγνώριση, μια που διαθέτετε τη στόφα του αρχηγού.

ΤΡΙΤΗ 24.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι επικερδής. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κλείσετε κάποια μέτωπα στο οικονομικό τομέα που σας ταλαιπωρούν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολύ καλή η μέρα για τη καριέρα σας, με καινούργιες συνεργασίες να σας χτυπούν τη πόρτα! Η συναισθηματική σας ζωή όμως αναμένεται να αντιμετωπίσει κάποια κενά αέρος…

ΠΕΜΠΤΗ 26.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 19/8/2018

Ημέρα επαγγελματικών ευκαιριών η σημερινή! Μπορείτε μέσα από μια νέα γνωριμία να κάνετε κάποια ανοίγματα στην δουλειά σας που θα σας φέρουν αρκετά κέρδη. Μελετήστε όμως προσεκτικά τα βήματα σας!!!

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.7.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 4Ο45 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σας! Φροντίστε τη διατροφή σας, ξεκουραστείτε και εντάξτε την άσκηση στη ζωή σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα για σας με επαφές, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε φιλικό επίπεδο. Η διπλωματική σας ικανότητα θα σας βοηθήσει στον τομέα της καριέρας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε λίγο υπερβολικοί και ανεξέλεγκτοι τον τελευταίο καιρό, σήμερα όμως θα πρέπει να ασκηθείτε στον αυτοέλεγχο, γιατί κάτι που θα πείτε ή θα κάνετε μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί και να σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα με αρκετή πίεση στον τομέα της καριέρας σας η σημερινή, καθώς και κάποια απρόοπτα που θα σας εκνευρίσουν. Δείξτε ψυχραιμία για να μην ξεφύγουν οι καταστάσεις από τον έλεγχο σας…

ΤΡΙΤΗ 31.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια θετική μέρα για τα αισθηματικά σας, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις ομαλοποίηση των σχέσεων και την εύρεση σημείων επαφής και ισορροπίας.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…