Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Μην είστε αναποφάσιστοι, διότι το ταίρι σας άρχισε να κουράζετε. Η έντονη προσωπικότητα σας θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Κυριακή 02.01.2022 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω)

Σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Τα άστρα φέρουν τύχη στα οικονομικά.

Δευτέρα 03.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Τα άστρα σήμερα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία προς τον δρόμο που σας συμφέρει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

Τρίτη  04.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί ταξίδια και αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην απογοητεύεστε και αφιερώστε χρόνο στις κοινωνικές εμφανίσεις και την ψυχαγωγία σας.

Τετάρτη  05.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μπορεί  κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Πέμπτη  06.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας καλεί να σκεφτείτε θετικά γιατί η μέρα είναι αρκετά εκκριτική. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Παρασκευή  07.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα και καλές σχέσεις με ηλικιωμένα άτομα. Κάντε υπομονή και γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας σήμερα.

Σάββατο 08.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

Κυριακή  09.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερη ευθύνη στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις.

Δευτέρα 10.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα σας προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί. Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή και ξαφνικές ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας.

Τρίτη 11.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει, καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να επιτύχετε μια κληρονομιά ή μια χρηματοδότηση.

Τετάρτη 12.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Η ατμόσφαιρα είναι λίγο βαριά, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά δεν αναμένεται να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες. Κάντε προσεκτικές κινήσεις για να μην πυροδοτήσετε ανεπιθύμητες εξελίξεις

Πέμπτη 13.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σήμερα. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά!

Παρασκευή 14.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους– σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο– ανάδρομος μέχρι τις 04.02)

Τα πράγματα είναι καλύτερα, τουλάχιστον ως αναφορά συζητήσεις στον επαγγελματικό ή και στον αισθηματικό τομέα. Βαδίστε με προσοχή και μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις.

Σάββατο 15.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Τα οικονομικά ανοίγματα σας προκαλούν άγχος για ακόμα μια ημέρα. Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα! Ενδεχόμενες  απογοητεύσεις μπορούν να σας φέρουν στα όρια σας…

Κυριακή 16.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα, αν και ακόμα δεν είστε σε φόρμα να διαπραγματευτείτε παλιές εκκρεμότητες. Η αισιοδοξία σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

Δευτέρα 17.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η μέρα είναι πραγματικά δύσκολη σήμερα! Οι σχέσεις με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες σας θα βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Θα πρέπει να αποφύγετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Τρίτη 18.01.2022 (Πανσέληνος  στον Καρκίνο)

(Ορθόδρομος Ουρανός στον Ταύρο – ανάδρομος από 20.08.21)

Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις για το μέλλον.

Τετάρτη 19.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς! Αλλά τα ξαφνικά έξοδα ενδεχομένως να σας χαλάσουν τη διάθεση. Περιορίστε σπατάλες και εξόδους για να μην βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

Πέμπτη 20.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Σήμερα θα πρέπει να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωση σας σε κάθε περίπτωση. Τα προβλήματα στην επιχείρησή σας ή τη καριέρα σας είναι πιθανά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο καλύτερος σας φίλος, ένας συνάδελφος, ο  συνεργάτης ή το ταίρι σας θα σας αναγκάσει να είστε προσεκτικοί στην κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Παρασκευή 21.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Αν και η ατμόσφαιρα είναι ηπιότερη, οι πιθανότητες να διορθώσετε τις δυσκολίες που προέκυψαν χθες είναι πολλές. Ξεκαθαρίστε τις διαφορές και βάλτε μερικά πράγματα στη θέση τους.

Σάββατο 22.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά! Ολοκληρώστε ότι αρχίσατε τις προηγούμενες μέρες στην εργασία σας

Κυριακή 23.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Με την ακίνητη περιουσία σας ή με θέματα κληρονομικά θα ασχοληθείτε σήμερα, αναζητώντας τις προσφορότερες λύσεις για να κλείσετε υποθέσεις που χρονίζουν.

Δευτέρα 24.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει στην ορθή επικοινωνία και κατ επέκταση την εξέλιξη των σχέσεων. Η ανασφάλεια σας και οι λανθασμένες κινήσεις  μπορούν να προκαλέσουν ρήγματα ή και χωρισμό.

Τρίτη 25.01.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις.. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει και να οδηγήσει εκεί που το σύμπαν θέλει να βρεθείτε!

Τετάρτη 26.01.2022 (Σελήνη στην Σκορπιό – σε χάση)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε καλύτερα. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν κάποιες καλές ενδείξεις, αλλά…

Πέμπτη 27.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη– σε χάση)

Οι πλανήτες σήμερα θα ανατρέψουν τις ισορροπίες στις σχέσεις σας… Άγχος και στρες θα σας καταπονήσουν. Χαλαρώστε, γιατί κάποια πράγματα είναι πέρα από τις δυνατότητες σας.

Παρασκευή 28.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Είστε πολύ σχολαστικοί στις επαγγελματικές σας κινήσεις σήμερα και αυτό θα σας προφυλάξει από τις κακοτοπιές. Προσέξτε ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση χρημάτων.

Σάββατο 29.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

(Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω – ανάδρομη από 19.12.21)

Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας πάνε καλά, αποφύγετε συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές , γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης.

Κυριακή 30.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Τα όνειρα σας καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της μέρας σας και σαγηνεύουν τους συνομιλητές σας. Ονειροπολείτε και αιθεροβατείτε όμως για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα.

Δευτέρα 31.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό ή στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…