Ταύρος – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

Ο τομέας της εργασίας και της υγείας σας είναι ενεργοποιημένος μέσα στον Οκτώβριο με την διέλευση του Ήλιου από τον 6ο οίκο σας. Οι εποχές είναι δύσκολες και τελείως απρόβλεπτες, οπότε δεν μπορεί να ελπίζει κανείς σε θαύματα, αλλά το γεγονός και μόνο ότι παλεύετε με επιμονή και υπομονή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους γύρω σας, συναδέλφους, συνεργάτες και προϊσταμένους. Ο Ερμής βρίσκεται στον 7ο οίκο σας (γάμος, συνεργασίες, φιλίες) και μετά τα μέσα του μήνα γυρίζει ανάδρομος, οπότε ξεκινάει μια περίοδος εσωστρέφειας και δυσαρέσκειας με την καριέρα σας, ως προς την εξέλιξη της.

Η Αφροδίτη από τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχίες για τα οικονομικά σας, αντίθετα μάλιστα, για κάποιους από εσάς αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσετε ένα λαχείο. Έργα της προηγούμενης περιόδου θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς και από άποψη εισοδημάτων, με αποτέλεσμα να έχετε μερικές έγνοιες λιγότερες.

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας με τον Ερμή στον 7ο οίκο στρέφει την προσοχή σας στο ταίρι και την σχέση σας. Το πρώτο μισό του μήνα που είναι ορθόδρομος, όλα θα βαίνουν καλώς, με έντονη κοινωνική ζωή και αρκετή διασκέδαση. Όταν γυρίσει ανάδρομος, εάν υπάρχουν παλιά προβλήματα που προτιμήσατε να αγνοείτε, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και θα προκαλέσουν τριβές. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να τα επιλύσετε οριστικά για να ηρεμήσετε…

Οι αδέσμευτοι θα έχουν ένα εξαιρετικά κοινωνικό μήνα, με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο (διασκέδαση, σεξ και παιδιά), με πολύ διασκέδαση, πολλές γνωριμίες και περιπέτειες. Δεν θα λείψει ωστόσο από το πίσω μέρος του μυαλού σας η διαρκής επιθυμία για έναν σταθερό σύντροφο και κάθε νέα γνωριμία σας θα την περνάτε από ακτινογραφία. Προσοχή όμως στην τάση που υπάρχει να εξιδανικεύετε τα άτομα, γιατί σας περιμένουν απογοητεύσεις στο μέλλον. Άλλωστε με τον Ερμή ανάδρομο μετά τα μέσα του μήνα, δεν μπορείτε να περιμένετε σταθερότητα και διάρκεια εάν ξεκινήσετε κάτι νέο τις μέρες αυτές.

 

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…