ΤΙΓΡΗΣ

ΕΤΗ: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2019 είναι το έτος των πραγματικά έντονων συναισθημάτων! Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Τίγρης θα αισθάνονται ευάλωτοι και θα είναι επιθετικοί, κυρίως λόγω της δικής τους ανασφάλειας. Αυτό όμως μπορεί να αποβεί προς όφελος σας στην συναισθηματική σας ζωή, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τα όρια σας με το ταίρι σας και να κάνετε τις αναπροσαρμογές που πρέπει και έχετε την ανάγκη να κάνετε. Η αυτογνωσία θα έρθει μέσα από καινούργιες σχέσεις για τους ελεύθερους, ενώ για τους δεσμευμένους ενδεχομένως μέσα από καινούργιες κοινωνικές ή φιλικές επαφές.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα υπάρχει κάποιο άγχος στον τομέα της καριέρας σας κατά το έτος του Γουρουνιού, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε με κάθε δυνατό τρόπο τα ένδικα μέσα, ότι και αν συμβεί. Αποφύγετε επιθετικές ενέργειες και περιμένετε να σας δείξει το Σύμπαν για το πώς θα κινηθείτε. Κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές θα δοκιμάσουν την υπομονή σας, αλλά δεν θα υπάρχουν τρόποι να αλλάξετε το οτιδήποτε. Τα πάντα θα συμβούν την κατάλληλη χρονική στιγμή και θα πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα αυτή.

 

ΥΓΕΙΑ

Όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Τίγρη έχουν πολύ ενέργεια, αγαπούν την άθληση και ενδιαφέρονται για την εξωτερική τους εμφάνιση και την υγεία τους. Η γενική ευημερία σας είναι πρωταρχικής σημασίας για σας! Πρόκειται για άτομα με έντονα πάθη, που από την μια στιγμή στην άλλη μπορούν από την υπερδιέγερση να πέσουν σε μελαγχολία. Τα ευαίσθητα σημεία σας είναι το κυκλοφορικό τους, οι αστράγαλοι και η επιδερμίδα, αλλά η ικανότητα σας για ταχεία ίαση είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη.

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται …