Υδροχόος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά θα έρχεται το μήνα αυτό η πρόοδος αργά ! Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης της σταδιοδρομίας του ωροσκοπίου σας, είναι ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα ανάδρομος και τα πράγματα στον τομέα αυτό της ζωής σας θα κυλίσουν το διάστημα που ακολουθεί αργά. Ωστόσο η εποχή προσφέρεται για την επανεξέταση της πορείας της σταδιοδρομίας σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από τη δουλειά σας, εάν μπορεί η παρούσα απασχόληση σας να σας προσφέρει αυτό που έχετε ανάγκη, και αν όχι, τι αλλαγές θα πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε πορεία. Είναι μια δύσκολη και πολλές φορές οδυνηρή εσωτερική αναζήτηση, αλλά είναι αναγκαία να γίνει.

 

Οικονομικά, ο παραδοσιακός κυβερνήτης των χρημάτων σας και η θέση του  Άρη, στο ωροσκόπιο σας είναι ευνοϊκή. Τα εισοδήματά σας, τουλάχιστον αυτό το μήνα είναι εξασφαλισμένα, και εάν ακόμη θεωρείτε ότι δεν είναι αρκετά από την κύρια δραστηριότητα σας, έχετε τις ευκαιρίες να εξασφαλίσετε κάποια επιπλέον χρήματα από άλλες πηγές. Επικερδείς θα αναδειχτούν οι συνεργασίες, καθώς και οι πρωτότυπες ιδέες, που μπορούν να προσελκύσουν επενδύσεις για μια επιχειρηματική εκμετάλλευση.

 

Στην συναισθηματική σας ζωή, όσοι είστε σε μόνιμη σχέση, θα βιώσετε μια απίστευτη ηρεμία, ισορροπία και πληρότητα, που θα σας βοηθήσει να δεθείτε σε πολύ βαθύτερο επίπεδο με τον σύντροφό σας. Το γεγονός αυτό θα οφείλεται στην ενεργοποίηση από τον Ερμή  στον τομέα της αγάπης και το πέρασμα του στον 6ο οίκο σας ευνοεί. Το διάστημα αυτό είστε ανοιχτοί συναισθηματικά, εκφραστικοί και παιχνιδιάρηδες. Λόγω όμως της θέσης της Αφροδίτης μετά τις 25.7  ίσως να έχετε κάποιες αμφιβολίες και αβεβαιότητες για το ταίρι σας. Τα δε τετράγωνα που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ίσως να φέρουν κάποια ψέματα στην επιφάνεια που θα έχουν σαν αποτέλεσμα πιθανές απογοητεύσεις.

 

Όσο για τους ελεύθερους, οι ανάδρομοι πλανήτες της περιόδου, και κυρίως ο Δίας, ίσως σας ωθήσουν να κάνετε την πρώτη κίνηση για την αποκατάσταση της επικοινωνίας σας με έναν πρώην, με σκοπό την επανασύνδεση σας. Ιδανική περίοδος για την αναζωπύρωση παλαιών ερώτων είναι η το διάστημα μεταξύ 16 και 18 Ιουλίου ! Μην το αφήνετε ανεκμετάλλευτο, εάν έχετε τέτοιες βλέψεις.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…