Φεβρουάριος 2024-Διελεύσεις και όψεις : Μήνας δημιουργικής έκφρασης

Ο Φεβρουάριος 2024 είναι ο ιδανικός μήνας για τους καλλιτέχνες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και για τα δημιουργικά μυαλά. Οι σημαντικότεροι πλανήτες που επηρεάζουν την προσωπική μας ζωή κινούνται  μεταξύ των ζωδίων του Υδροχόου και των Ιχθύων που φέρνουν έμπνευση, διορατικότητα, έντονο συναίσθημα και φαντασία. Τα δημιουργικά άτομα θα μπορέσουν το διάστημα αυτό να ξεπεράσουν πολύ πιο εύκολα τις δεσμεύσεις που απορρέουν από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις και να ξεφύγουν, ασχολούμενοι με δραστηριότητες που τους ενδιαφέρουν ή τους εμπνέουν.

Ο Ήλιος ολοκληρώνει την διέλευση του μέσα από τον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου για να περάσει στην συνέχεια στους Ιχθείς. Ο Ερμής βρίσκεται στις αρχές του μήνα στον Αιγόκερω, περνάει στον Υδροχόο στις 5/2 και στις 23/2 καταλήγει στους Ιχθείς. Η Αφροδίτη βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω στις αρχές Φεβρουαρίου, για να περάσει στον Υδροχόο στις 16/2. Στον Αιγόκερω βρίσκεται και ο Άρης μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, για να εισέλθει στην συνέχεια στο ζώδιο του Υδροχόου. Αναφορικά με τους εξωτερικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, κανένας πλανήτης δεν πραγματοποιεί διέλευση μέσα στον μήνα.

Ο Φεβρουάριος λοιπόν είναι ένας μήνας που θα φέρει σε πολλούς από μας ευχαρίστηση, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με αυτό που αγαπάμε πραγματικά. Η ελευθερία έκφρασης και η δημιουργικότητα που θα μπορέσει να εκφραστεί ανεμπόδιστα, δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για αυξημένη κερδοφορία στις επιχειρήσεις ή γενικότερα αυξημένα έσοδα. Τα δημιουργικά μυαλά αναμένεται να είναι περιζήτητα μέσα στον μήνα, καθώς οι εμπνευσμένες τους ιδέες θα αποτελούν εγγύηση κερδοφορίας.

Ήλιος – Διελεύσεις και όψεις Φεβρουαρίου 2024

Ο Ήλιος θα κινείται τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα στον Υδροχόο, για να περάσει στις 19 Φεβρουαρίου στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, στους Ιχθείς. Το διάστημα που κινείται μέσα από τον Υδροχόο, αναμένεται να εστιάσουμε περισσότερο σε ζητήματα ελευθερίας έκφρασης, δημιουργικότητας αλλά και τεχνολογικής προόδου ή ενσωμάτωσης των τελευταίων εξελίξεων σε ζητήματα τεχνολογίας στην επαγγελματική ή προσωπική μας ζωή. Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που απεχθάνεται τον συντηρητισμό, τις συμβατικές προσεγγίσεις και την παράδοση, οπότε αναζητά λύσεις μέσα από νεωτεριστικές προσεγγίσεις των προβλημάτων. Είναι ένα ζώδιο που αγαπά και περιφρουρεί την ελευθερία του, έχει όμως την κοινωνική ενσυναίσθηση να σέβεται τις επιλογές ή τις απόψεις των γύρω του, άσχετα εάν δεν εκφράζουν τον ίδιο.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου περνάει ο Ήλιος στους Ιχθείς, ένα ζώδιο του νερού με κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα. Όπως όλα τα ζώδια του νερού, χαρακτηρίζεται από έντονο συναίσθημα, ίσως κάποια ντροπαλότητα, σίγουρα όμως σεμνότητα και αρκετές ευαισθησίες. Λόγω του Ποσειδώνα πολλοί Ιχθείς έχουν έντονη καλλιτεχνική φλέβα, φαντασία και δημιουργικό μυαλό. Είναι ιδεαλιστές, πιστοί στα ιδανικά τους, και κυρίως, αποφεύγουν να βλέπουν την σκληρή πραγματικότητα που τους περιβάλλει, γιατί δεν ξέρουν πως να την διαχειριστούν.

Από άποψη πλανητικών όψεων, τρείς είναι οι συναντήσεις του Ήλιου μέσα στον Φεβρουάριο, με τον Ουρανό, τον Ερμή και τον Κρόνο. Στις 8 του μήνα έχουμε την πρώτη όψη, ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, που θα απαιτήσει από εμάς ανοιχτό μυαλό και ευελιξία, μια και εισερχόμαστε σε ένα στάδιο αβεβαιότητας. Η συσσωρευμένη ένταση της στιγμής μπορεί να μας οδηγήσει σε απρόβλεπτες συμπεριφορές, ξεσπάσματα αλλά και απότομες ή απερίσκεπτες αλλαγές κατεύθυνσης, ακόμη και σε ατυχήματα. Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί μπορούν πολύ εύκολα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο και να δημιουργηθούν καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε τελεσίδικη διακοπή σχέσεων. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για ριζικές αλλαγές και πειραματισμούς στην ζωή μας, εκτός και αν αυτές μας επιβληθούν. Η όψη θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του δεύτερου δεκαημέρου.

Στις 28 Φεβρουαρίου έχουμε την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στους Ιχθείς που θα στρέψει την προσοχή μας σε πνευματικές αναζητήσεις αλλά και στην επικοινωνία. Είναι ένα διάστημα που θα είναι αυξημένες οι επαφές μας, πολλά τα ραντεβού και οι συζητήσεις, κοινωνικές έξοδοι και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Η όψη προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να μοιραστούμε τις ιδέες, τις απόψεις αλλά και τις γνώσεις μας με τους γύρω μας, να εμπνεύσουμε ή να εμπνευστούμε. Οι καινούργιες γνωριμίες μπορεί να είναι πολλές, ίσως όμως να είναι εφήμερες, αλλά οι διαπραγματεύσεις θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του πρώτου δεκαημέρου.

Τέλος, την ίδια μέρα σχηματίζει ο Ήλιος σύνοδο με τον Κρόνο, που θα απαιτήσει πειθαρχία, υπομονή και κυρίως σκληρή δουλειά για να πετύχει κανείς αυτά που επιθυμεί. Ίσως να χρειαστεί να αναλάβουμε επιπλέον ευθύνες ή να λειτουργήσουμε σαν μέντορες για την νεότερη γενιά. Ο Κρόνος όταν ενεργοποιείται συνδέει την παρουσία του συχνά με στερήσεις, περιορισμούς και κακουχίες. Εάν αρχίσουν κάποια πράγματα να καταρρέουν στην ζωή μας, αποτελεί ένα σαφές σημάδι από το σύμπαν ότι έχει φτάσει η στιγμή που θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε κάποιες ριζικές αλλαγές. Και η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου αφορά τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του δεύτερου δεκαημέρου.

Ερμής – Διελεύσεις και όψεις Φεβρουαρίου 2024

Το μεγαλύτερο διάστημα του Φεβρουαρίου (μεταξύ 5 και 23/2) θα διέρχεται ο Ερμής το ζώδιο του Υδροχόου, στρέφοντας μας σε πνευματικές ασχολίες. Οι ιδέες θα είναι πολλές και γόνιμες το διάστημα αυτό και θα προσφέρουν μη συμβατικές λύσεις σε διαχρονικά προβλήματα. Ίσως δε να υπάρξουν ανακαλύψεις, μια και ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της τεχνολογίας και των επιστημών. Επιστήμονες ή καλλιτέχνες θα ευνοηθούν το διάστημα αυτό και οι δημιουργίες τους θα μπορούσαν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον και να συμβάλουν αισθητά στην αύξηση των εισοδημάτων τους. Οι επιχειρήσεις που θα εκμεταλλευτούν την χρονική συγκυρία και θα συλλάβουν το πνεύμα της εποχής, επενδύοντας σε νέες τάσεις και νεωτεριστικές ιδέες, θα καταφέρουν να απογειωθούν.

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες θα είναι μια καλή εποχή, καθώς θα μπορέσουν να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση και να αυξήσουν τις παραγγελίες τους. Μέσα στον Φεβρουάριο, λόγω των διελεύσεων του Ερμή, θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρει κανείς μια προσωρινή δουλειά ή να συνεργαστεί με κάποιους σε μια πιο ευέλικτη βάση, παρά μια θέση μόνιμης και σταθερής απασχόλησης. Εάν παρόλα αυτά ξεκινήσετε μια εργασιακή σχέση που να σας δεσμεύει μακροχρόνια, με την πάροδο του χρόνου θα αισθανθείτε ότι σας είναι όλο και περισσότερο βάρος, παρά ευχαρίστηση. Ίσως δε να αντιμετωπίσετε κινδύνους απόλυσης, να μην πληρώνεστε τακτικά ή να διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν τα περιθώρια εξέλιξης που φανταζόσασταν.

Η πρώτη όψη με εμπλεκόμενο τον Ερμή, πραγματοποιείται στις 2 Φεβρουαρίου και αφορά ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από Αιγόκερω και Ιχθείς αντίστοιχα. Είναι η ιδανική όψη για χαλάρωση, επικοινωνία, αλλά και δημιουργικότητα ή πνευματικές αναζητήσεις. Οι αισθήσεις μας είναι οξείες και μας βοηθούν να συλλέξουμε χρήσιμες πληροφορίες περισσότερο διαισθητικά. Για τα δημιουργικά άτομα είναι η ιδανική χρονική στιγμή να αποτυπώσουν το όνειρό τους ή τις ιδέες τους σε έργο, είτε μέσα από την γραφή ή μέσω των άλλων εκφραστικών οδών που προσφέρουν οι τέχνες. Δεν ενδείκνυται όμως για μελέτη ή τεχνικά θέματα, γιατί είμαστε περισσότερο συντονισμένοι στην συνολική εικόνα και μπορεί να αγνοήσουμε σημαντικές λεπτομέρειες. Η όψη αφορά τα ζώδια του παρορμητικού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του γ’ δεκαημέρου.

Στις 5 Φεβρουαρίου συναντά ο Ερμής τον Πλούτωνα σε σύνοδο στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου. Είναι μια πλανητική συνάντηση που προσφέρει βάθος και ένταση στην σκέψη και στις επικοινωνίες. Εάν θέλουμε να φτάσουμε στην ρίζα ενός προβλήματος, τώρα είναι η χρυσή μας ευκαιρία. Η έρευνα ή η αναζήτηση μπορεί να μας οδηγήσει σε αποκαλύψεις υπόγειων διεργασιών που θα μας σοκάρουν, θα μας δώσουν όμως την δυνατότητα να κατανοήσουμε καλύτερα την δυναμική των σχέσεων που μας αφορούν. Ενδεχομένως όμως και να κάνουμε χρήση της διανοητικής μας δύναμης και της πειθούς μας για να χειραγωγήσουμε ή να παραπλανήσουμε άλλους. Δεν είναι μια εύκολη όψη, γιατί θα εγείρει σοβαρά ζητήματα και ίσως οι αποκαλύψεις που θα συμβούν να μας ταράξουν ψυχικά και πνευματικά. Είναι επίσης μια όψη που μπορεί να μας φέρει σε επαφή με την σκοτεινή πλευρά της ζωής, όπως είναι η εγκληματικότητα ή ο κόσμος των ναρκωτικών. Ας προσέξουν ιδιαίτερα οι πρώτες μέρες των ζωδίων του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι)!

Στις 10 Φεβρουαρίου σχηματίζει ο Ερμής από τον Υδροχόο τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο, μια όψη που θα φέρει αισιοδοξία και θετικές προοπτικές, αλλά θα είμαστε πολύ αναποφάσιστοι ή αναβλητικοί, με αποτέλεσμα να χάσουμε την δυναμική της στιγμής. Η έλλειψη συγκέντρωσης ή η αδυναμία εστίασης ίσως επίσης να οδηγήσει σε λάθη ή παραλείψεις. Ας μην υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες μας και ας μην υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούμε να τα τηρήσουμε, γιατί όλη αυτή η αισιοδοξία και η υπερβολή θα μπορούσαν πολύ εύκολα να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Το τετράγωνο Ερμή-Δία αφορά κυρίως το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους).

Στις 17 Φεβρουαρίου σχηματίζει ο Ερμής από τον Υδροχόο τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, που αναμένεται να φέρει μια αναστάτωση στην καθημερινότητα μας λόγω των αλλαγών που μπορεί να υπάρξουν ή των δυσάρεστων ειδήσεων που θα λάβουμε. Είναι πιθανό να υπάρξουν αστοχίες στις επικοινωνίες μας, είτε σε συναντήσεις δια ζώσης, είτε με την αλληλογραφία μας, που θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις ή και λογομαχίες. Μπορεί να προσβάλουμε κάποιον ή να μας προσβάλουν, χωρίς να υπάρχει η πρόθεση για κάτι τέτοιο. Το θετικό της όψης είναι ότι θα έχουμε την ικανότητα να δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική, κάτι που μπορεί να είναι διαφωτιστικό και να οδηγήσει σε πρωτότυπες ιδέες. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο από τους υπόλοιπους από την όψη.

Στις 28 του μήνα, παράλληλα με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή που αναλύθηκε πιο πάνω, έχουμε και την σύνοδο Ερμή-Κρόνου στον Υδροχόο. Είναι μια όψη που φέρνει κριτική σκέψη και χωρίς μια παραγωγική απασχόληση του μυαλού μας, μπορεί να βυθιστούμε σε μαύρες σκέψεις και να διολισθαίνουμε στην κατάθλιψη. Σκληρά ή επικριτικά λόγια ενδέχεται να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στις σχέσεις μας και να μας οδηγήσουν σε απομόνωση ή και απόρριψη. Είναι ωστόσο η σωστή χρονική στιγμή να καταπιαστούμε με ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση, υπομονή και ορθή κρίση. Οι επιχειρηματικές συναλλαγές και η διευθέτηση γραφειοκρατικών ζητημάτων ευνοούνται. Η όψη αφορά για μία φορά ακόμη τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του α’ δεκαημέρου.

Τέλος, στις 29 Φεβρουαρίου σχηματίζεται ένα ευεργετικό εξάγωνο ΕρμήΔία από Ιχθείς και Ταύρο αντίστοιχα, που αναμένεται να ευνοήσει την σκέψη και τον σχεδιασμό μελλοντικών δράσεων. Η καλή επικοινωνία με τους γύρω μας και μια διπλωματική προσέγγιση των ζητημάτων θα βοηθήσει να διαχειριστούμε συνομιλίες ή διαπραγματεύσεις με επιτυχία. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή για επιχειρηματικές επαφές και συνομιλίες, διαπραγματεύσεις και υπογραφή συμβάσεων. Η όψη προσφέρεται επίσης για μελέτη, καθώς μπορούμε να απορροφήσουμε ευκολότερα τις πληροφορίες, όπως και για ταξίδια! Το εξάγωνο Ερμή-Δία αφορά κατ΄ εξοχήν τα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του δεύτερου δεκαημέρου.

Άρης – Διελεύσεις και όψεις Φεβρουαρίου 2024

Ο Άρης στον Υδροχόο, που κυριαρχεί στο δεύτερο μισό του μήνα (μετά τις 13 Φεβρουάριου), είναι η προσωποποίηση του αντικομφορμιστή, του αντιδραστικού και του επαναστάτη. Πλήττει εύκολα και χρειάζεται διαρκώς καινούργια ερεθίσματα για να παραμείνει σε εγρήγορση. Προσαρμόζεται γρήγορα στις συνθήκες που αλλάζουν, προτιμά ωστόσο να διατηρεί την ελευθερία του ή τουλάχιστον ένα minimum ελευθερίας κινήσεων. Είναι η προσωποποίηση του ηγέτη που ενδιαφέρεται επί της ουσίας για την ευημερία της ομάδας του, πέρα από την δική του επιτυχία. Θα υπερασπιστεί με σθένος τις ιδέες του, καθώς και τους ομοϊδεάτες του, και δεν θα διστάσει ούτε στιγμή να διακόψει κάθε επαφή με κάποιον, εάν πάψει να τον εκτιμά.

Μετρημένες είναι η όψεις, στις οποίες εμπλέκεται ο πλανήτης του πολέμου μέσα στον Φεβρουάριο, με τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα, την Αφροδίτη και τον Δία. Στις 8 Φεβρουαρίου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από Αιγόκερω και Ιχθείς αντίστοιχα, μια όψη ιδιαίτερα ρομαντική. Είμαστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στις επιθυμίες των άλλων και απολαμβάνουμε να θέτουμε τον εαυτό μας στην υπηρεσία τους. Για κάποιους μπορεί η παρούσα όψη να φέρει το άλλο τους μισό που αναζητούσαν. Περάστε χρόνο με φιλικά πρόσωπα, προσφέρετε φιλανθρωπικό ή κοινωνικό έργο, ασχοληθείτε με τις τέχνες, γιατί προσφέρονται οι μέρες γύρω από την όψη για όλες αυτές τις δράσεις. Αφορά κυρίως τα παρορμητικά (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του γ’ δεκαημέρου.

Μια σύνοδος Άρη-Πλούτωνα ακολουθεί στις 14 Φεβρουαρίου στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου, μια όψη που αναμένεται να φέρει τις μέρες επιρροής της άκρατη φιλοδοξία, σεξουαλική ορμή, λαγνεία, εγωισμό, βία και αδίστακτη συμπεριφορά. Η όψη μπορεί να μας οδηγήσει σε εκρήξεις θυμού και απρόβλεπτες ενέργειες, ενώ στις σχέσεις μας γινόμαστε κυριαρχικοί και επιθετικοί. Καλό είναι να διοχετεύσουμε όλη αυτή την ζωτική ενέργεια σε γόνιμες και παραγωγικές δράσεις, παρά σε αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς. Μια έκρηξη δημιουργικότητας θα μπορούσε να προκαλέσει ριζικούς μετασχηματισμούς στην ζωή μας. Αφορά κυρίως τα σταθερά ζώδια των πρώτων ημερών, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Ακολουθεί στις 22 Φεβρουαρίου άλλη μια σύνοδος, αυτή την φορά ΆρηΑφροδίτης στον Υδροχόο, που αυξάνει την επιθυμία μας για στενές σχέσεις. Η ανάγκη για σεξουαλική ικανοποίηση είναι έντονη και ίσως να γίνουμε λίγο πιο επιθετικοί ή ωμοί στην προσέγγιση μας, με αποτέλεσμα να κάνουμε κάποιους γύρω μας να αισθανθούν άβολα. Πέρα όμως από τα καθαρά σεξουαλικά μας ένστικτα, η όψη βγάζει στην επιφάνεια και την ρομαντική μας πλευρά, αυξάνοντας τις πιθανότητες μας να βρούμε έναν σύντροφο. Είναι επίσης η ιδανική χρονική στιγμή να ξεκινήσει κανείς δημιουργικές δράσεις που να απαιτούν σωματική δράση αλλά και συναισθηματική έκφραση, όπως είναι ο χορός ή οι εικαστικές τέχνες. Ευνοημένοι της όψης είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου.

Η τελευταία όψη του μήνα με εμπλεκόμενο τον Άρη αφορά ένα τετράγωνο με τον Δία από Υδροχόο και Ταύρο αντίστοιχα, που λαμβάνει χώρα στις 27/2 και μας δίνει ενέργεια να αναλάβουμε πρωτοβουλίες ή ρίσκα για να πετύχουμε μεγάλης κλίμακας κατακτήσεις. Μας κάνει όμως και λίγο απερίσκεπτους, κάτι που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια μας. Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε την παγίδα του ανώφελου ρίσκου είναι να είμαστε προνοητικοί και να έχουμε επεξεργαστεί τις στρατηγικές μας λεπτομερειακά. Δεν είναι η χρονική στιγμή να είμαστε επιθετικοί, ειδικά εάν δεν υπάρχει κάποια πρόκληση, γιατί θα υποστούμε ήττες ή θα έχουμε ατυχήματα και τραυματισμούς. Εάν προκληθούμε ωστόσο, είμαστε έτοιμοι να αντιπαρατεθούμε με σθένος με  κάθε αντίπαλο. Και το τετράγωνο Άρη-Δία αφορά τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στο μεταίχμιο του πρώτου με το δεύτερο δεκαήμερο.

Καλό μας μήνα, με θετική ενέργεια και δημιουργικές δράσεις!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αφροδίτη στον Λέοντα (11.7-5.8.2024)

Ο τρόπος που κερδίζουμε τα χρήματα μας, το τι αντιλαμβανόμαστε σαν όμορφο ή άσχημο καθώς κ…