Το τρίγωνο του Ουρανού ευνοεί την επαγγελματική σου καριέρα. Πρόσεξε την παρορμητική σου  διάθεση αυτή την χρονική στιγμή, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που θα σου δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Ακόμη και αν δεν είσαι ευχαριστημένη  με την δουλειά ή το κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο, μην κάνεις  καμία ριζοσπαστική κίνηση, ιδίως μετά την Τετάρτη. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές ή αναπροσαρμογές στο εργασιακό σου περιβάλλον, δεν θα αφορούν όμως σημαντικές πτυχές της απασχόλησης σου. Στον οικονομικό τομέα καθ όλο το δεύτερο δεκαήμερο θα υπάρχει δυστοκία, με τις δαπάνες να τρέχουν και τις εισπράξεις να αργούν…

Η οικονομική στενότητα δημιουργεί πίεση και στις ερωτικές σου σχέσεις, που μαστίζονται από γκρίνιες και έριδες. Με αφορμή την γρήγορη κίνηση της Σελήνης που μπορεί να μεγεθύνει τα προβλήματα που ίσως να υπάρχουν, θα θελήσεις  να βάλεις να πράγματα στην θέση τους και να κάνεις  ξεκαθαρίσματα, ιδίως εάν δεν είσαι  ευχαριστημένη με το επίπεδο της σχέσης σου, δεν χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις, μια και θα επιδείνωναν ενδεχομένως την  κατάσταση. Με προσοχή θα πρέπει να χειριστείς επίσης τα θέματα που μπορεί να προκύψουν με τα παιδιά, για όσους είναι γονείς. Οι singles του ζωδιακού θα έχουν τη ευκαιρία αυτή την περίοδο να αποκρυσταλλώσουν άποψη και να χαράξουν πορεία αναφορικά με τις νέες γνωριμίες που έκανες  το τελευταίο διάστημα, ερωτικές ή φιλικές.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/11 έως 1/12/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά &Mu…