Αιγόκερως – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 13/5 έως και 19/5/2019

Πρωτοπόρες ιδέες ή εμπνεύσεις της στιγμής μπορούν να σας δώσουν σημαντικά πλεονεκτήματα με την θέση της Αφροδίτης από τον Ταύρο στον 5ο οίκο σας. Οι συμμαχίες είναι καθοριστικής σημασίας για την μελλοντική σας εξέλιξη, είτε είστε αυτοαπασχολούμενοι, είτε όχι! Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο καλά όσο θα θέλατε και ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες απρόβλεπτες, ίσως και δυσάρεστες καταστάσεις. Πηγή προβληματισμού και ανησυχίας θα αποτελέσει η ακίνητη περιουσία ή η κατοικία σας. Χρειάζεται αρκετή προσοχή στους χειρισμούς σας για να ξεπεράσετε όσο το δυνατό πιο ανώδυνα την περίοδο αυτή με το πέρασμα του Ουρανού στον 5ο οίκο σας.

 

Στον συναισθηματικό τομέα το πολυσύνθετο πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σκηνοθετεί μεν ερωτικό πάθος, προκαλεί όμως και κάποιους τριγμούς στις σχέσεις λόγω κυρίως του εγωισμού σας και της προσπάθειας επιβολής στο ταίρι σας. Εάν ξεπεράσετε αυτό το στάδιο, η εβδομάδα μπορεί να είναι εξαιρετικά αρμονική και ερωτική ! Κατά το τέλος της με την σύνοδο του Ουρανού οι επιρροές εξασθενούν και τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο ομαλά. Πάθος και  έντονη σεξουαλική ορμή θα διακατέχει τους ελεύθερους του ζωδίου και με την συνδρομή του πλανητικού σκηνικού και την πανσέληνο στον Σκορπιό 19.5  θα βιώσουν έντονες ερωτικές στιγμές στο έπακρο. Απολαύστε το εφήμερο, δεν θα ήταν όμως σοφό να επενδύσετε αυτή την χρονική στιγμή σε κάτι πιο μόνιμο. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας χαρακτηρίζεται από έντονη κοινωνική ζωή, αλλά και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

 

Από την Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …