Αφροδίτη στον Υδροχόο (06.03 – 05.04.2022)

Μετά από μια μακρά παραμονή στο ζώδιο του Αιγόκερου (από τις 5 Νοεμβρίου μέχρι και 6 Μαρτίου), είναι έτοιμη η Αφροδίτη, και εμείς μαζί της, να προχωρήσει στο επόμενο ζώδιο, σ’ αυτό του Υδροχόου. Στον Αιγόκερω δεν αισθανόταν καλά ο πλανήτης του έρωτα, καθώς ο άκαμπτος και εργασιομανής Αιγόκερως δεν της άφηνε πολλά περιθώρια να εκφραστεί ελεύθερα. Και ας μην αναλογιστούμε την ανάδρομη πορεία των πέντε βδομάδων, που θα πρέπει να διέλυσε μυριάδες σχέσεις ανά την υφήλιο.

Τώρα περνάει σε ένα αρκετά πιο φιλικό ζώδιο, ένα ζώδιο του αέρα, που αν μην τι άλλο, υπόσχεται μέσα στον μήνα που ακολουθεί, ευκολία στις επαφές και στην επικοινωνία. Όταν η Αφροδίτη διέρχεται μέσα από ζώδια του στοιχείου του αέρα, έχει παρατηρηθεί ότι οι άνθρωποι είναι πολύ πιο ανοιχτοί σε νέες επαφές και γνωριμίες, όχι μόνο συναισθηματικής φύσης, αλλά και κοινωνικής ή επαγγελματικής.

Οι γνωριμίες το διάστημα αυτό μπορεί να είναι ωστόσο εντελώς απροσδόκητες, καθώς κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός, ο πλανήτης του απρόοπτου και του απρόβλεπτου, τόσο στην επαγγελματική μας ζωή, όσο και στην προσωπική. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το διάστημα διέλευσης της Αφροδίτης μέσα από τον Υδροχόο να αισθανθούμε έντονα συναισθήματα για ένα άτομο που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα παθιασμένο ειδύλλιο. Και δεν είναι ανάγκη το άτομο που θα ξυπνήσει τρυφερά συναισθήματα μέσα μας να είναι ένα νέο πρόσωπο στην ζωή μας. Ίσως να πρόκειται για ένα άτομο που βρίσκεται ήδη δίπλα μας, απλά με άλλη ιδιότητα.

Οι σχέσεις τον Μάρτιο χαρακτηρίζονται από παρορμητικότητα και μια διάθεση για περιπέτεια. Πολλές φορές δε, οι στενές μας σχέσεις θα διαπιστώσουμε ότι δεν στηρίζονται στην συναισθηματικότητα, αλλά σε ένα κοινό συμφέρον που μας κρατά δεμένους, παρουσιάζοντας ένα ενωμένο μέτωπο. Ας έχουμε υπόψη μας, όσοι ξεκινήσουν μια συναισθηματική περιπέτεια το διάστημα αυτό, ότι ο ενθουσιασμός και η ανάγκη για αναζήτηση της περιπέτειας, μέσα και από την σεξουαλική επαφή, είναι κάτι που θα ατονήσει αρκετά σύντομα και εάν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία να μας δένουν, καλό είναι να κλείσουμε το κεφάλαιο αυτό όσο πιο γρήγορα μπορούμε και να προχωρήσουμε παρακάτω.

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο διάγουμε μια περίοδο που αναμένεται να είναι εξαιρετικά ευεργετική επαγγελματικά για τους δημιουργικούς ανθρώπους. Όσο πιο εκκεντρική ή νεωτεριστική είναι μια ιδέα, τόσο πιο πιθανό είναι να μπορέσει να υλοποιηθεί και να αποδώσει καρπούς. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες θα έχουν καλύτερες πιθανότητες να βγάλουν την επιχείρηση τους από την στασιμότητα, εάν αναζητήσουν επενδύσεις από τρίτους, δεχτούν κάποιες χορηγίες ή αποφασίσουν να συνεταιριστούν με ένα άτομο εμπιστοσύνης.

Αναφορικά με τις όψεις της Αφροδίτης μέσα στον Μάρτιο, έχουμε μια σύνοδο της με τον Πλούτωνα στις 3 Μαρτίου, την επόμενη ημέρα της Νέας Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, μια όψη που φέρνει πάθος και συναισθηματική ένταση. Έχουμε με την όψη αυτή απόλυτη ανάγκη την αγάπη στην σχέση μας, καθώς και την τρυφερότητα και την στοργή. Εάν πρόκειται για μια νέα σχέση που θα προκύψει τις μέρες αυτές, είναι πολύ πιθανό να είναι μια καρμική σχέση, που θα αλλάξει ριζικά την ζωή μας. Προσοχή όμως στον υποχθόνιο Πλούτωνα, γιατί υπό την επιρροή του μπορούμε πολύ εύκολα να οδηγηθούμε σε εμμονικές συμπεριφορές, σε εκρήξεις ζήλιας, σε ακραία κτητική συμπεριφορά και σε κάθε είδους παραλογισμούς, απόλυτα καταστροφικούς για τις σχέσεις μας. Η σύνοδος Αφροδίτη-Πλούτωνα επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του γ΄ δεκαημέρου και καλό θα ήταν να προσέχουν τις κινήσεις τους.

Στις 6 Μαρτίου ακολουθεί η επόμενη σύνοδος ακριβείας, αυτή της Αφροδίτης με τον Άρη στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου. Πρόκειται για μια όψη που αφορά αποκλειστικά τα συναισθηματικά μας και συνοδεύεται συνήθως από φλερτ, ερωτικό πάθος, σεξουαλική έξαψη, περιπέτεια και διασκέδαση μέχρι πρωίας. Κατά την σύνοδο των δύο αυτών πλανητών γεννάται πάθος ερωτικό, αυξάνεται η σεξουαλική μας ορμή και γινόμαστε ελκυστικοί στους γύρω μας. Πρόκειται για μια όψη που μπορεί να μας βοηθήσει να βιώσουμε μια ερωτική μας φαντασίωση ή μια εξαιρετική ρομαντική περιπέτεια. Η όψη αναμένεται να φέρει καυτές ερωτικές στιγμές σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των αρχών του πρώτου δεκαημέρου.

Ένα τετράγωνο ΑφροδίτηςΟυρανού ακολουθεί στην συνέχεια, στις 19.03, το οποίο συνοδεύεται συνήθως από ξαφνικούς χωρισμούς, ερωτικούς πειραματισμούς, αντιφατικές συμπεριφορές ή και αποτυχημένες αλλαγές στην εμφάνιση μας. Το τετράγωνο αυτό ενθαρρύνει τις αυθόρμητες, ίσως και αψυχολόγητες αποφάσεις, και την σπατάλη! Η ανάγκη μας να το ρίξουμε έξω και να διασκεδάσουμε με κάθε κόστος θα υπερισχύσει της κοινής λογικής, που θα μας λέει να είμαστε φειδωλοί στα έξοδα μας. Εάν δεν βάλουμε φρένο στις δαπάνες μας τις μέρες αυτές, θα οδηγηθούμε εύκολα σε οικονομικής φύσης προβλήματα, ακόμη και στην οικονομική καταστροφή, ανάλογα με το εύρος των δαπανών μας. Υπό το βάρος της όψης αναμένεται να υποφέρουν και οι σχέσεις μας με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους ή συνεργάτες. Μια παραγωγική συνεργασία ή μια ουσιαστική συζήτηση είναι απίθανη την στιγμή αυτή. Ας είναι προσεκτικοί τις μέρες αυτές οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του β΄ δεκαημέρου, για να μην τινάξουν στον αέρα πολλές από τις κατακτήσεις τους, υλικές ή επαγγελματικές.

Τέλος, στις 28 Μαρτίου έχουμε μια σύνοδο ΑφροδίτηςΚρόνου στην 21η μοίρα του Υδροχόου, η οποία θα ευνοήσει την επικοινωνία με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, με τα οποία θα αισθανόμαστε ασφαλείς. Η όψη φέρνει περιορισμούς, συγκρούσεις ή τυπικές σχέσεις με τους γύρω μας, λίγο ψυχρές και απόμακρες, ενώ δεν αποκλείονται κάποιες οικονομικές απώλειες, που θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε άποψη για τον κόσμο που μας περιβάλλει. Είναι οι μέρες γύρω από την όψη που θα αισθανόμαστε μοναξιά, βάρος, ανασφάλεια, αλλά το τέλος του μήνα θα φέρει και πάλι την αισιοδοξία στην ζωή μας. Η όψη θα είναι ιδιαίτερα έντονη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του γ΄ δεκαημέρου.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Στέφανος Κασσελάκης : Ένας μεταρρυθμιστής πολιτικός ή ένας διάτων αστέρας της πολιτικής;

Ο Στέφανος Κασσελάκης εισέβαλε στην καθημερινότητα μας τον τελευταίο χρονικό διάστημα και …