ΙΧΘΕΙΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Όταν αποφασίζετε να κυνηγήσετε το όνειρο σας, τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει. Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες!                        

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φαντασία μου πλανεύτρα… Στο μυαλό σας υπάρχουν πολλά σενάρια για κάποιες επικείμενες εξελίξεις, που όμως βρίσκονται κυρίως στο μυαλό σας. Προσγειωθείτε να ζήστε τη πραγματικότητα.                                 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέτετε νέους στόχους σήμερα, είστε όμως προσκολλημένοι στις παλιές τακτικές που δεν σας απέδωσαν όσα περιμένατε. Αλλάξτε φιλοσοφία για να πετύχετε!

ΤΡΙΤΗ 4.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα είναι μια μέρα με έντονο στρες η σημερινή, καθώς και μόνο η πιθανότητα επιτυχίας του αντιπάλου σας εις βάρους σας μπορεί να σας καταρρακώσει…

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να αισθάνεστε ότι σας λείπουν πράγματα, αλλά σίγουρα θα έχετε υλικά αποκτήματα που σας περισσεύουν. Δείξτε φιλανθρωπία και μοιραστείτε με τους πιο αδύναμους ότι μπορείτε.

ΠΕΜΠΤΗ 6.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16/11

Ίσως σας ανατεθεί μια ευαίσθητη αποστολή σε επαγγελματικό επίπεδο, πιθανόν όμως να αναζητάτε απαντήσεις σε προσωπικά σας ερωτήματα και θα κινδυνεύετε να χαθείτε στις σκέψεις…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Η μέρα σας θα είναι γεμάτη εμπόδια σήμερα, αλλά οποιοδήποτε εμπόδιο μπορούμε να το παραμερίσουμε εάν θέλουμε πολύ! Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η καλπάζουσα φαντασία σας θα μπορούσε να είναι η κινητήρια δύναμη σας σήμερα εάν έχετε σχέση με τις τέχνες, ένα αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα όμως που απαιτεί ρεαλισμό, τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα αξιόπιστο σχέδιο δράσης και οι μη παρέκκλιση από τις αρχές σας μπορούν να σας δώσουν σήμερα την επιτυχία σε ότι επιδιώξετε να καταφέρετε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η πλήξη και μια σχετική υπνηλία θα χαρακτηρίζουν το πρώτο μισό της μέρας σας, ενώ καθώς θα πέφτει η νύχτα η διάθεση σας θα αλλάξει άρδην!

ΤΡΙΤΗ 11.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως θα πρέπει κατ εξαίρεση να χαλαρώστε λίγο τη σκληρή σας οικονομία, ειδικά για σήμερα, αγοράζοντας κάτι που θέλατε πάρα πολύ. Μην ξεφεύγετε όμως από κάποια αποδεκτά ως προς τη τσέπη σας πλαίσια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι καλή η σημερινή μέρα για χρηματοοικονομικής φύσης κινήσεις ούτε για μεγάλης κλίμακας επιχειρηματικές συμφωνίες. Περιοριστείτε στη συνήθη δράση σας.

ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ–ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ξέφρενη φαντασία σας ευτυχώς καταλαγιάζει και πάλι και επιστρέφετε σε κανονικούς ρυθμούς. Ευκαιρία είναι να ρίξετε κάποιες γέφυρες και να αποκαταστήσετε διαταραγμένες σχέσεις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ότι προσφέρετε στους συνανθρώπους σας και στους ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας στηρίζουν, θα επιστρέψει σήμερα σε σας. Ευκαιρία να διαπιστώσετε κατά πόσο είστε αυτό που θέλετε να πιστεύετε ότι είστε…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πρώτο μισό της μέρα θα είναι ήρεμο και ομαλό, όσο θα προχωρά η ώρα όμως προς το βράδυ θα υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός που θα σας αναστατώνει.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως και να βρεθείτε μεταξύ σφύρας και άκμονος σήμερα, καθώς θα υπάρξουν περιστάσεις που θα θέλατε να χειριστείτε με το δικό σας τρόπο, θα υπάρξουν όμως δεσμεύσεις ή περιορισμοί που δεν θα σας το επιτρέπουν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα, καθώς η μέρα δεν είναι ευνοϊκή. Εξετάστε τις πιθανές λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί, συμβουλευτείτε, αφήστε όμως τη δράση για αργότερα.

ΤΡΙΤΗ 18.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάτι στη καθημερινή σας ζωή θα πάρει μια απρόβλεπτη τροπή σήμερα. Ίσως αυτό να οφείλεται σε μια ερωτική σας παρασπονδία, μπορεί όμως να δείτε μια αλλαγή στη συμπεριφορά της/του συζύγου ή των παιδιών σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέλετε τα μέγιστα από τη ζωή και μπορείτε να το πετύχετε! Προς το παρόν όμως μια και οι γιορτές πλησιάζουν αφιερώστε λίγο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ιδιοφυής ιδέα σας μπορεί να δώσει λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Κάτι απρόοπτο που μπορεί να έχει σχέση με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος ή το αυτοκίνητό σας θα αλλάξει το ρου της μέρας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με εξαιρετική διάθεση και την εξαιρετική σας επικοινωνία σήμερα θα είστε η ψυχή της παρέας! Απολαύατε τις μοναδικές στιγμές!

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Έχετε την διάθεση να βγείτε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, το ένστικτο σας όμως σας προειδοποιεί για πιθανές επιπλοκές στις κοινωνικές σας σχέσεις. Ίσως θα έπρεπε να το λάβετε υπόψη σας…

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι η ώρα για στοχασμούς και ατέρμονες συζητήσεις. Η δράση είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στο επόμενο βήμα και άρα στην επόμενη μέρα στη ζωή σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παραμονή Χριστουγέννων και δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις που συνεπάγονται μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Περιοριστείτε στη διεκπεραίωση των υποθέσεων σας και σχεδιάστε το γιορταστικό σας τραπέζι.

ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν κάτι σας ενοχλεί ή σας φέρνει σε δύσκολη θέση, με τακτ μπορείτε να απαλλαγείτε από το βάρος αυτό χωρίς να πληγώσετε απαραίτητα τους γύρω σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιο γεγονός που θα συμβεί μέχρι τις μεσημεριανές ώρες θα αποτελέσει αφορμή να ξεκαθαρίσετε τους αληθινούς φίλους σας από αυτούς που παριστάνουν τους φίλους.

ΠΕΜΠΤΗ 27.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια πολύ θετική μέρα για καινούργια ξεκινήματα η σημερινή. Στηριχτείτε στη διαίσθηση σας, στην εμπειρία σας και στις δεξιότητες σας και όλα θα πάνε κατ ευχή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ευχάριστη μέρα η σημερινή, που όμως από τις απογευματινές ώρες μπορεί να εκτροχιαστεί, καθώς η φαντασία σας δημιουργεί διάφορες καταστάσεις…

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα πιστεύω σας και θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τη θέση σας σε θέματα καίριας σημασίας στον τομέα της προσωπικής σας ζωής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Για τους Ιχθείς δεν είναι τίποτε δεδομένο. Μια ξαφνική σας και αψυχολόγητη απόφαση μπορεί να ανατρέψει κάποιους τομείς της ζωής σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα θέλατε να περάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο εξωτερικό ή με κάποια συγκεκριμένα άτομα, η επιθυμία σας όμως μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν υπάρχουν οι αντικειμενικές προϋποθέσεις για κάτι τέτοια.

 

Ευτυχισμένο το 2019!

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…