ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιτύχετε τους στόχους σας μέσα από την θετική αντιμετώπιση απέναντι στο πρόσωπο σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Δυσκολίες ωστόσο θα αντιμετωπίσετε στην επικοινωνία με το ταίρι σας…

ΤΡΙΤΗ 3.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με όπλα το ταλέντο και τη λογική, μπορείτε να έχετε επιτυχία σε επιχειρήσεις. Προσεκτικούς όμως χειρισμούς θα χρειαστούν οι προσωπικές σας σχέσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν δείξετε επιμονή και υπομονή μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που έχει η μέρα στον τομέα των προσωπικών σας επαφών με αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΕΜΠΤΗ 5.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι εμπορικές σας δραστηριότητες προβλέπονται επικερδείς! Έχετε το νου σας όμως, γιατί υπάρχουν υπόγειες διεργασίες που αποσκοπούν να σας βλάψουν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Χρειάζεται όμως πολύ καλή προετοιμασία σε επαγγελματικό επίπεδο για να καρπωθείτε τα οφέλη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν υπάρχουν εκκρεμότητες σε κληρονομικά θέματα, σήμερα μπορείτε να τα διευθετήσετε με ευνοϊκές συνθήκες. Δυσκολίες ωστόσο υπάρχουν στις προσωπικές σας επαφές…

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σήμερα σε όλα τα θέματα.

ΔΕΥΤΕΡΑ  9.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα σήμερα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Συγκρατηθείτε λίγο, γιατί μπορεί να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

ΤΡΙΤΗ 10.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 8/3/2018

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, είναι καλός οιωνός και θα σας δώσει πράγματι τύχη και μια ξεχωριστή μέρα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στο πορτοφόλι σας…

ΠΕΜΠΤΗ 12.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, που θα επιταθεί λόγω και της δικής σας αυστηρότητας και ψυχρότητας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.7.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 20Ο41 ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, προσελκύουν τους θαυμαστές σας και ευνοούν τις υποθέσεις σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν προγραμματίσατε κάποιο ταξίδι, καλό θα ήταν να ελέγξετε τις λεπτομέρειες πριν να αναχωρήσετε, για να αποφύγετε περιττή ταλαιπωρία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Παρουσιάζετε εξαιρετική δραστηριότητα σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, θαλάσσιων ή μακρινών ταξιδιών. Σήμερα είναι η μέρα σας για να βγείτε μπροστά και να μεγαλουργήσετε.

ΤΡΙΤΗ 17.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Αν εκμεταλλευθείτε το προσωπικό σας μαγνητισμό, έχετε πιάσει το κλειδί της επιτυχίας της μέρας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέματα σχετικά με πανεπιστήμια, δικαστήρια και γενικότερα νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα με ευνοϊκούς για σας όρους.

ΠΕΜΠΤΗ 19.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τύχη σας ευνοεί σήμερα. Μπορείτε να κλείσετε κάποιας ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή με τα παιδιά σας και να επανέλθει κλίμα ηρεμίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Διαθέτετε αντοχή στη δουλειά, αλλά και αρκετή δόση φιλαργυρίας. Σήμερα προσφέρεται η μέρα για τοποθετήσεις χρημάτων και επενδύσεις.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας αλλά και τις γνωριμίες σας μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με θέματα επικοινωνίας και με εμπορικές συναλλαγές με επιτυχία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν κάποιες υποθέσεις σας θέλουν αντοχή, σκληρότητα και πειθαρχία, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Είναι η κατάλληλη μέρα να τακτοποιήσετε ή να κλείσετε εκκρεμότητες που αφορούν τις συνεργασίες σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Αυτό όμως μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

ΤΡΙΤΗ 24.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές. Καθόλου παράξενο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια εξαιρετικά ερωτική μέρα η σημερινή. Με το χιούμορ και τη πειθώ σας μπορείτε να ξελογιάσετε τους πάντες. Στα επαγγελματικά σας όμως χρειάζεται αυξημένη προσοχή!

ΠΕΜΠΤΗ 26.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 19/8/2018

Μια παρεξήγησε με φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας χαλάσει το κέφι. Μην είστε απόλυτοι και ισχυρογνώμονες και προσπαθήστε με καλή θέληση να δείτε και την άλλη πλευρά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.7.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 4Ο45 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Το έντονο πνεύμα ανταγωνισμού που σας διακατέχει δεν βοηθάει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ηρεμήστε…

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ηρεμία μπορεί να επανέλθει στο σπίτι σας, αφού μπορείτε σήμερα να δώσετε με καλές προοπτικές λύσεις σε θέματα σχετικά με τα παιδιά σας ή τη σχέση με το ταίρι σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι θετική για σας και θα μπορούσε να σας χαρίσει μεγάλη εύνοια! Η καλή φυσική σας κατάσταση θα μπορούσε να σας επιτρέψει να αναλάβετε επιπρόσθετες υποχρεώσεις, εάν αυτό βοηθούσε την καριέρα σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια αρμονική μέρα για τους δεσμευμένους, αρκεί να μπορέσετε να ελέγξετε την τάση σας για υπερβολή. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στις μετακινήσεις, λόγω πιθανών ατυχημάτων…

ΤΡΙΤΗ 31.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην παρασυρθείτε σήμερα από λόγια μεγάλα και απατηλά! Ζητήστε εχέγγυα για ότι σας προτείνουν, για να ξέρετε και σεις που βαδίζετε. Κινηθείτε προσεκτικά και έξυπνα…

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…