Ζώδια : Φεβρουάριος 2023 – Οι ευνοημένοι του μήνα

Μέσα στον Φεβρουάριο παρατηρούνται κάποιες ευνοϊκές όψεις των εσωτερικών πλανητών του ηλιακού μας συστήματος (Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) με τους Δία, Ποσειδώνα, Ουρανό και Πλούτωνα, οι οποίες αφήνουν αρκετές υποσχέσεις για επιτυχία για όλα σχεδόν τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Την μεγαλύτερη του εύνοια ωστόσο την φυλάει ο μήνας για τρία ζώδια, για τους Κριούς, τους Παρθένους και τους Ζυγούς.

Κριοί

Η τύχη θα χαμογελάσει το ζώδιο σας κυρίως σε ζητήματα καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης. Με τον Δία ακόμη για λίγο στο ζώδιο σας, δεν θα πρέπει να αποκλείσετε το ενδεχόμενο μιας προαγωγής μέσα στον Φεβρουάριο. Τώρα μπορείτε να κατακτήσετε την επαγγελματική θέση που ονειρευόσαστε ή να ανελιχθείτε κοινωνικά. Φίλοι, παλιοί συμμαθητές ή συγγενικά πρόσωπα θα μπορούσαν να διαδραματίσουν ένα θετικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου σας, όποιος και αν είναι αυτός. Πληροφορίες μπορεί να φτάσουν στα χέρια σας που ενδεχομένως να ανοίξουν νέες προοπτικές στην επαγγελματική σας πορεία. Το αποτέλεσμα ωστόσο θα εξαρτηθεί απόλυτα από τις δικές σας πρωτοβουλίες. Για τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, ο μήνας αυτός είναι γεμάτος με δημιουργική έμπνευση. Αλλά και για τους αθλητές ή όσους λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς, οι οιωνοί είναι περισσότερο από θετικοί. Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε, θα έχετε την εύνοια της τύχης, αρκεί να έχετε ξεκάθαρους στόχους. Επιχειρήσεις σε κοινωνικά δίκτυα, συμμετοχή σε συλλογικά έργα, καθώς και καινοτόμες επιστημονικές δράσεις φαίνεται να ευνοούνται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μέσα στον μήνα. Και από άποψη οικονομικών, ο Φεβρουάριος δεν θα είναι άσχημος μήνας, μια και θα εμφανιστούν νέες πηγές εσόδων.

Παρθένοι

Και για το δικό σας ζώδιο ευνοούνται τα επαγγελματικά, φίλοι Παρθένοι. Οι συνθήκες εργασίας ή οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους προϊσταμένους σας μπορεί να βελτιωθούν θεαματικά. Ιδιαίτερη εύνοια της τύχης θα απολαύσουν όσοι του ζωδίου σας ασχολούνται με την έρευνα, εργάζονται σε τράπεζες, τελωνεία ή εφορίες. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι θετικές πλανητικές όψεις μέσα στον μήνα συνιστούν να αναζητήσετε νέους συνεργάτες ή να διευρύνετε την πελατειακή σας βάση. Μια συνεργασία με το εξωτερικό μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα προσοδοφόρα, ιδίως εάν ασχολείστε με την έρευνα ή την συγγραφή. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν όψεις μέσα στον μήνα που θα βοηθήσουν τους δεσμευμένους να βελτιώσετε τη σχέση σας με το ταίρι σας και τους αδέσμευτους να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσετε μέσα στον μήνα να την επισημοποιήσετε, προχωρώντας σε γάμο.

Ζυγός

Η τύχη αγγίζει το ζώδιο σας στον τομέα των σχέσεων, είτε πρόκειται για επαγγελματικές, είτε για κοινωνικές ή προσωπικές σχέσεις. Μέσα στον μήνα μπορεί κάποιοι από εσάς να πραγματοποιήσετε νέες γνωριμίες με επιδραστικούς ή αναγνωρίσιμους ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να ανελιχθείτε επαγγελματικά. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, οι επαφές και συναντήσεις με άτομα ή επιχειρήσεις από το εξωτερικό, θα σας δώσουν την μοναδική ευκαιρία να διευρύνετε τον ζωτικό σας χώρο και κατ’ επέκταση την πελατειακή σας βάση. Στην προσωπική σας ζωή, η επαφή σας με τα συγγενικά πρόσωπα θα αποτελέσει πηγή χαράς και δύναμης το διάστημα αυτό, ενώ η σχέση με το ταίρι σας θα βελτιωθεί αισθητά, ιδίως εάν υπήρχαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα προβλήματα. Εάν βρίσκεστε σε δικαστική διαμάχη για περιουσιακά ή κληρονομικά ζητήματα, μια τελεσίδικη απόφαση μέσα στον μήνα σας ευνοεί. Μια αγοραπωλησία δε ενός περιουσιακού στοιχείου μπορεί να είναι επιτυχής.

Καλό και δημιουργικό μήνα!

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο : (2 Μαΐου – 12 Οκτωβρίου 2024)

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στις 2 Μαΐου και η πεντάμηνη σχεδόν αυτή πορεία του αποτελεί…